Szoftverfrissítés az ingyenes?
Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 19:23
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2016. júl. 24. 19:45
3/7 anonim válasza:
Igen.
Android-ot akarsz frissíteni?
Nem? Ne olvasd tovább.
Igen? Nekem az Xperia M2-t az Android 4.4 nagyon lelasította, akadozott stb. Az 5.1-nél már jó, viszont még így sem annyira gyors mint a 4.3. Ugyanez Xperia U-nál. 2.3-al tökéletes volt, 4.0.4-el meg használhatatlan.
4/7 anonim válasza:
Valószínű, de nem biztos.
Melyik szoftverre vagy kíváncsi?
5/7 1112 válasza:
Felröppent egy ilyen nemrég, hogy valami új operációsrendszert már nem termékként akarnak majd kezelni, hanem egy mindig megújuló szolgáltatásként, havidíjért. De jelenleg ingyenes.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát most elég hülyén fog hangzani :D :D .... nekem samsung galaxy young 2 van és csak annyit ad ki hogy töltsem le a szoftverfrissítést. Én nem értek ezekhez .... :D
2016. júl. 24. 20:38
7/7 Hominida válasza:
#5, a Windowsról mondta ezt a Microsoft. A lényege az lenne, hogy nincs több patch, hanem folyamatos toldozgatás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!