Akinek van lenovo laptopja! A tiétek nem csinál ilyeneket?
Figyelt kérdés
két lenovo laptopunk van, két különböző az egyik yoga 500 a másik egy olcsóbb nem tudom pontosan. egymástól függetlenül vettük őket nem egy időben nem egy helyen. a yoga 500 ami azért elég drága volt ahhoz, hogy az ember azt gondolja nem lesz vele baj, használat közben néha becsíkozódik a képe, két egymás után megnyitott böngészőlap halványan látszik egyszerre (egyik átvilágít a másikon vagy hogy mondjam) és néha vibrál is nagyon gyorsan, ki-bekapcsolás után sem jó, néha meggondolja magát és megjavul. majdnem visszavittem garanciára de pont megjavult, és kb 3-4 hónapig nem jött elő a probléma, most újra jelentkezik. attól tartok hogy ha beviszem a boltba ahol vettük nem produkálja majd magát.a másik gépnek az a hibája hogy egyik pillanatról a másikra elsötétedik a képe, egérmozgatásra fel-felvillan, majd sötétedik. ki-bekapcsolás után kis ideig jó. szitkozódhatnék, de inkább csak annyit kérdezek ki tud bármit ezekről a hibákról?2016. dec. 15. 19:52
11/12 anonim válasza:
Nálam is örökre leírták magukat, soha többé echte kinai Lenovot!
12/12 anonim válasza:
Ezeket a vacakokat passzold el, vegyél valami ilyesmit, van a neten több cég is.
Ez már nincs, lefoglaltam, holnap megyek majd érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!