Akinek van lenovo laptopja! A tiétek nem csinál ilyeneket?
Amikor csinálja készíts képmentést, és vidd garanciába.
Egyébként, ha elmondod mi a baja, akkor is beveszik, ha pont nem produkálja, elviheted.
Hát apám, ezek szerint nemcsak mi szívtuk meg. Az első Lenovo Ideapad G505: három és fél éve tökéletesen fut rajta ugyanaz a Windows7 Home Premium 64 bites operációs rendszer. AMD procis.
A gyereknek néztük laptopot, találtunk is olcsót, Lenovo Ideapad M80-as, Intel Celeron procis. Első perctől állandóan lemerült az akkuja, gondoltam, ha lesz időm, elviszem a garanciális szervízbe. De hét hónap után azt mondta: neki ennyi volt! Leállt, nem indult, BIOS-ba se tudtam belépni, csak félórai küzdelem után. Újra akartam telepíteni, mire nincs HDD(!) volt a hibaüzenet! Jött a túra Budaörsre, ahol kiderült: ez több cég KÖZÖS szervize (TXM: Lenovo, Huawei, Samsung stb. Laptopok, tabletek, mobilok) és láss csodát: a budaörsi vasútállomás mellett van! Tabló. (Két megálló személyvonattal a Déliből). Még nem jelezték, mikor lesz készen, de megmondtam: nekem ez a kínai gagyi nem kell, ne bőgjön a kölyök miatta. (Most az én tabletem van nála).
Tehát: TXM szervíz, Budaörs, Kinizsi utca 2/B, a vasútállomásnál, a budaörsi reptér közelében. Ez a garanciális szervíz. Futárral csak úgy lehet küldeni, ha megvan az eredeti csomagolása, az apróbetűst nem is részletezném (senki sem ejtette le, nem folyt rá semmi, nem szedtük szét). A legszebb az lesz, ha kiderül: rossz az alaplapja is. Akkor a pénzemet követelem vissza, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!