Hol tudok venni kis tárhelyű pendrive-ot?
Ha nem engedi a rendszer, akkor itt köszönök. "Sziasztok!"-ezt képzeljétek a kérdés elé.1 gb-osat szeretnék venni. Csak adat hordozás miatt. Tudom, hogy nagyobban jobban járnék, de az van. Nekem direkt olyan kell, amire pl: word, excel, access stb fájl fér, de film nem. Előre is köszi!
U.i.: Az 1 gb-nál kisebbek is érdekelnek, linkeket nagyon megköszönném.
Memóriakártya nem jó? Csak mert pendrive-ra nincs találat, de memóriakártyára van. (Mondjuk piszok drága. :D)
Köszönöm az eddigi válaszokat! Én is próbálkoztam különböző keresőmotorok felhasználásával (google,firefox,tor), de én sem találtam, ezért kérdeztem itt.
Első válaszoló: Sajnos nem, nekem pedrive kell. Egyszer már láttam egy "ismerősömnél" szóval tudom, hogy van ilyen.
Második válaszoló: Az egy 8 gb-os pendrive, de azért köszönöm.
Ha tényleg csak kicsi jó, akkor kínában van még. Kici, nem óccó, de noname.
Köszönöm ismételten a gyors válaszokat!
#6 Kínából nem szívesen rendelek. De nagyon jól néz ki, szóval lehet. :D
#7 Azért az már túl kicsi. :D
#8 Sajnos nem vagyok pesti, de ha nagyon meg akarsz tőle szabadulni, akkor postán is át vehetem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!