Esportoló akarok lenni, hogy kezdjem el?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és az esport az álmom. Már vagy 3 éve lolozok csak napi 4 óránál többet soha kivéve hétvégéken. Szerintem képes lennék rá egy jó csapattal csak nem tudom, hogy, hogy kezdjem el. Szerintetek?2016. dec. 5. 07:50
2/4 anonim válasza:
Szüless másik országba, mert itthon nem fog menni.
3/4 anonim válasza:
Napi 4 oraval meg amator vagy...
Szerintem képes lennék - sokan hiszik ezt, de hamar letorik a szarnyuk. Milyen rangban tolod?
Szerintetek? - Szerintem tul sokan akarnak hires esportolok, yutubosok vagy legrosszabb esetben jatektesztelok lenni. Csak 90% nem tud semmit felmutatni.
csak nem tudom, hogy, hogy kezdjem el. - Kezdesnek jatsz napi 6-10 orat mint a profibbak, hogy a kisujjadban legyen az utolso pixel is.
4/4 SimkoL válasza:
Gyerekek dolgozni az fel sem merül ???? Állam bácsi nem támogatja az esportot, anyuci meg nem lesz melletted mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!