Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki megmondja hol lehet...

Valaki megmondja hol lehet még megvenni erdetibe a Call of Duty 1-et neten? Kerestem de nem találtam. Igaz letöltöttem de eredeti cd klucs kellene esetleg cd kulcsot vennék.

Figyelt kérdés

2016. dec. 4. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Meg kell várni az akciós heteket, mert az Activision makacsul 20 eurón tartja a 10+ éves játékait is.

2016. dec. 4. 15:49
 2/10 A kérdező kommentje:
És ha itt megveszem kapok cd kulcsot? tudok majd eredeti szerveren játszani ha itt megveszem? ház hoz szállítják?
2016. dec. 4. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:

A Steamen digitálisan letölthető, legális játékokat tudsz venni.

Megveszed, belekerül a felhasználói játékkönyvtáradba (és kötődik a Steam-felhasználódhoz), ahonnan bármikor letöltheted/telepítheted, bármelyik gépre.

Nem szállítanak házhoz semmit, mivel nem egy fizikai példány a játékból.

2016. dec. 4. 15:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy léteznek-e eredeti szerverek a CoD-hoz, szerintem csak dedikáltak. Egy kulcsot veszel amit azonnal megkapsz és a játékot letöltheted egyből a gépedre amihez automatikusan társításra kerül a játék kulcsa (így azt nem lehet átírni). Nincs házhoz szállítás, ezek digitális kulcsok. A játék a profilodhoz kerül társításra, a profilba bárhonnan belépve ingyen letöltheted és telepítheted a játékokat korlátlan alkalommal.
2016. dec. 4. 15:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Hova küldik meg majd a cd kulcsot?
2016. dec. 4. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem küldenek kulcsot sem. Amikor megveszed a játékot akkor a rendszer a profilodhoz hozzáadja azt, és csak letöltened kell. A játékba már úgy lépsz be telepítés után, hogy a kulcs hozzá van adva, így nem kell semmilyen mezőbe beírni, és nem is kéri a telepítés elején.
2016. dec. 4. 17:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha közvetlen a Steam Áruházban veszed, sehova nem küldik.

- Regisztrálsz a Steamre (e-mail címnek lehetőleg olyat adj meg, amit használsz is).

- Telepíted a Steam klienst (elérhető magyarul).

- A Steam kliensben az Áruház oldalán tudod böngészgetni a Steam Áruházat. Ott kikeresed a játékot, és belerakod a kosaradba.

- Fizetésnél Paypal, vagy bankkártya, esetleg Steam pénztárca.

- Ha megvetted, telepítheted is. Csatolni fogja a regisztrált felhasználódhoz a játékot, a Könyvtárban mindig meg fogod találni. E-mailben kapsz egy számlát a vásárlásodról. Továbbá, amikor játszani akarsz vele, el kell indítanod a Steam klienst, és a Steam kliensből indítod a játékot.

2016. dec. 4. 17:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Inkább cd kulcsot valaki nem add nekem?
2016. dec. 4. 18:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Hol fogom látni a kulcsot? És ha kiprobálok egy másikat netről és később vissza szeretném irni a a kulcsot akkor honnan tudjam?
2016. dec. 5. 01:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha egyszer megvetted, akkor ne használj kalóz kulcsokat. Az egyedi kulcsodnak pont az a lényege hogy csak neked van olyan sorozatszámod, így semmilyen szerverről SOHA nem dobhat ki kulcsegyezés miatt.

A tört játéknál azért kell a kulcsokat cserélgetni, mert mindenki a netről szedi le a játékot és hozzá a kulcsot is, és rengeteg felhasználónak ugyanaz a kulcsa.

Természetesen ha megveszed a játékot akkor csak te használhatod azt a példányt egyszerre egy időben. A kulcs nem ruházható át, nem csinálhatsz olyat hogy 1 ember megveszi és még másik 5 ingyen játszik vele. 1 fiókhoz 1 játékpéldány jár, ha egy időben többen is akarnak játszani akkor mindenkinek saját profilja és saját megvett játékpéldányra van szüksége.

2016. dec. 5. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!