Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy állsz az internetes...

Hogy állsz az internetes kalózkodáshoz?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 17:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én nem a csomagban kételkedek, hanem h átmegy wifin mind a 80 megabit
2010. máj. 3. 15:48
 12/17 anonim ***** válasza:

azt én sem tom, nem biztos de azt írja! De a Wireless Adapteremre az van írva 54/Mb/s Ilyen wifi Adapterem van

[link]

Routerrel adták a wifit, de a routert már nem használom

[link]

így, ha minden igaz akkor 54 megabit jön át, vagy mégsem? én nem tudom hogy van ez de nagyon gyorsan tölt le még így is: egy kisfilmet fél perc alatt leszedett!

2010. máj. 6. 01:16
 13/17 anonim ***** válasza:
az 54Mbps azt jelenti, hogy max anniy jöhet át. a 80 tehát alapból kizárt. és nem hinném hogy 30 több átjön, ha azért ő is használja. mondjuk annyi elég is...:)
2010. máj. 6. 16:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Küldj inkább egy speedtest.net képet ;) :P
2010. máj. 10. 20:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Énnekem is minden a netről van soha életembe nem is telepítettem Original Win-t mer miből.

Egyszer loptam egy Win NT-t a cégemtől de nissza is vittem mert angol volt. meg bántott a lekiismeret.

A netre meg nem én pakoltam fel azé a felelőség aki felteszi onnantól meg már mindenkié.

Meg amúgy bár tényleg lopás de ezt a magánszemélyek között annyira nem is veszi komolyan a jog. Valami magazinban olvastam, hogy az EU-ban nem minket hanem a vállalkozókat figyelik nagyon aki direkt pénzt keres a szoftwerekkel. Na őket keményen rövid pórázon tartják a különböző ellenőrzésekkel. De aki csak magánszemély és csak otthoni felhasználásra tesz fel illegálisan progikat azt azért nem veszik annyira komolyan.

Ez kb olyan mint az állattenyésztésben azok a tesztek amiket a különböző veszélyes anygok tesztelésére fejlesztenek ki. Mivel mindenki tudja hogy ezek nélkül nem lehetne eladni a húst és tönkremenne a gazdaság ha minden szabálynak megfeleltetnék a gazdákat inkább nem ellenőriznek annyiszor. Szóval ha mindenkit ellenőríznének a szoftverek eredetiségét illetően aki magánszemély, tőbben lennénk börtönben mint idekint.

Ezért inkább kombinálják az igényeket.

Pl: ma már tendencia hogy internetről letölthető tartalmakat forgalmazó cégek torrenten teszik elérhetővé a ma már nem drága alkotásaikat. Itt már nem kell kifizetni a CD, tok, borító árát. Csak a hanganyagét.

Nincs másolásvédelem mert úgy is felteszed a telefonodra, meg az iPod-odra és onnan hallgatod.

Meg az embereknek sem igénye már hogy 25 GB-ob férjen el egy film (BlueRay lemez). Különbözőek vagyunk és a körülményeink is azok.

Van aki megnézi online a mozis változatát egy filmnek és ez őt teljesen kielégíti, de van olyan is aki mozitermet csinál a szobályából neki minden borító fényképminőségben kell és eredei borítóval vagy gyári filmel. Van ilyen is.

Kár hogy kereskedelmi szinten az utobbi van inkább kielégítve. Pedig megvennék az emberek a szarabb minőséget is papír tokban. Szerintem erre felé kéne orientálódni hogy nem mindenkinek van keret 5-6 ezret kiadni egy filmre .

2010. máj. 12. 11:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnos rosszul Jártam a szomszéd kikapcsolta a wifimet, már nem tudom élvezni az 54 Megás Wifis netet:( de sok wifi van a környéken csak azok max 5 megássak az Semmi:(
2010. máj. 20. 16:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem működik a 54 Megás Digis Wifi Kár Pedig jó volt!
2010. máj. 20. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!