Az létezik, hogy egy email címet 2 különböző ember is megkaphasson?
Példa rá: asztal@citromail.hu.
Tegyük fel, hogy ez az én email címem.
Aztán kapok fura emailokat, amiről sejtem hogy nem nekem szól, mert pl. érdeklődnek egy asztalról, vagy Krisztinának szólítanak a levélben, stb.
Aztán most kaptam megint egy ilyen "félrement" nem nekem címzett emailt, ahol Krisztinának van címezve, és ezen már látszik, hogy ez a Krisztina, meg az a valaki, aki küldte ezt a mailt, nem először leveleznek, mert írja neki ez a valki, hogy örülök, hogy jelentkeztél, stb, és adott egy törzsszámot az avon-hoz, hogy ezzel tudok most már rendelni.
Beléptem az avon honlapjára a megadott törzsszámmal, majd a saját profil, és látom ennek a csajnak a nevét (most nem a valódi nevét/címét írom) hogy Kisné Asztal Krisztina, KKfélegyháza, Tó u. 101.
És az én email címem, meg ezek szerint ezé a Krisztináé.
Tehát ugyanaz az email címünk!!
Ez hogy lehet?????
Valaki tudja?
Helló!
Már írtam a csajnak, hogy sztem nem nekem akarta írni ezeket a mailokat.
Végülis tisztáztuk.
Az a durva, hogy hajszálpontosan ugyanaz az email címünk ezzel a Krisztinával..
Se egy pont benne, se semmi eltérés....
Akkor valószínű, hogy ez a Krisztina írta le rosszul az email címét ennek a csajnak akitől leveleket kapok?
Nem.
Mivel konkrétan megnevezted a citromailt, így ha a citromail a szolgáltató, akkor elmondható, hogy bizony ott előfordul, hogy két azonos címhez két különböző felhasználó tartozik. Eléggé beteg az adatbázisuk, valószínűleg több szerver van a háttérben, és előfordulnak "splitek", amikor a szerverek egymással elveszítik a kapcsolatot, ilyenkor az egyik szerveren tud olyan mailt regisztrálni, ami a másikon van nyilvántartva.
Már találkoztam vele nem egyszer és minden esetben citromail volt az e-mail.
Amúgy ez egy baromi nagy adatbázis-hiba, és az ilyennek még a csíráját is meg kellene szüntetni, de hát mit várunk a citromailtől?
Hát köszi a választ!
Van több email címem, köztük ez a citromailos is, ez a legrégebbi is, kb 8éve van ez a mail címem, de csak mostanában tapasztalok ilyen furcsaságokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!