Iphone 5s érintőpanel hiba lehet?
Figyelt kérdés
Elég gyakran a telefonom elég furcsán reagál az érintésre. Még ha csak hozzá is érek össze vissza ugrál, néha a menü beakad, a képnézegetőben nem tudom mozgatni a képet mert kicsinyít vagy nagyít, stb. És a billentyűzetnél a "t, z, u, i, g" kőrül bolondul meg.
De észrevettem, hogy a kijelző tetején ha megnyomom kattanik mintha az üveg alatt rés vagy levegő lenne. Lehet ettől?
U.i.: ezt is a telefonról írtam és működött rendesen.
2016. nov. 26. 23:05
1/3 A kérdező kommentje:
Ezt még kifelejtettem: ha kikapcsolom és újra feloldom működik újra. (Nem újra indításra gondolok)
Sokszor olyan mintha egy második ujjat is étzételne. Tok nélkül is és tokkal is. Védőüveg nincs rajta.
2016. nov. 26. 23:20
2/3 anonim válasza:
Ezt nem csak töltőn csinálja? Mert ha utángyártott töltőt használsz, ez gyakran előfordul.
3/3 A kérdező kommentje:
Töltőn nem is használom. Egyébként a töltő erdeti, csak a kábel más hozzá.
2016. nov. 27. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!