Miért nem működik az érintőpanel?
Figyelt kérdés
két nappal ezelőtt vettem észre hogy csak kattintani és mozgatni tudom vele az egeret se nagyítani se görgetni nem lehet vele emellett még amikor az asztalon kijelölök valamit nem lesz kék hanem csak egy vonal látszik.miért állt át mér nem működik? Ja és nem töltöttem le semmit csak a skype-ot tudtomal2014. szept. 29. 14:08
2/6 A kérdező kommentje:
szerintem nem de van hozzá driver (etd)
2014. szept. 29. 14:11
3/6 Tengor válasza:
A van hozzá driver az azt jelenti h fel is raktad v. csak úgy van?
4/6 A kérdező kommentje:
két nappal ezelőtt teljesen jól ment és az asztalon is kékkel jelölte a dolgokat
2014. szept. 29. 14:15
5/6 Tengor válasza:
Igen, ezt már leírtad, viszont a kérdésre nem válaszoltál. Persze nekem igazából mindegy, nekem megy a touchpadom.
6/6 A kérdező kommentje:
az érintőt az majd megkérdezem egyik haveromtol de mi van a másikkal?
2014. szept. 29. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!