Otthoni hálózatnak jelen esetben milyen beállítási problémája lehet? Kép mellékelve!
Windows 7 Professional van minden gépen, speedport router, az asztali gép kábellel, a 3 laptop wifin kapcsolódik a routerhez. Internet elérhető mindegyikről, látják a hálózaton egymást a gépek, de nem tudom megnézni még a nyilvános mappákat sem. Hálózati diagnostikát lefutattam, legtöbbször a mellékelt képen látható hibát találja oda vissza. Az otthoni csoport sem működik, nyomtatót sem tudom megosztani. Vagy két évig hiba nélkül futott, nem tudom mi történhetett. Már a routert is visszaállítottam gyári állapotba. Driverek frissek minden gépen. valami ötlet?
Előre is köszi
Csak a kép maradt le.
Megosztotad a mappát? Jobb gomb megosztás,
nincs valami tűzfal program feltelepítve?
A hálózati kapcsolatoknál probáld a tűzfalat kikapcsolni ideiglenesen amig teszteled, szerintem az lesz gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!