Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet beállítási, hogy...

Hogyan lehet beállítási, hogy ne jöjjenek a felugró ablakok?

Figyelt kérdés
Tegnap rákattintottam valamire és azóta használhatatlan a gép folyton hirdetések jönnek. Próbáltam beállítási a felugró ablakok menüpontban, de ahogy beállíTom, hogy felugró ablakok tiltasa és rakattintok, egyből àtvált a tiltás gomb engedélyezésre. Ez vírus vagy beállítási hiba? Hogy tudom visszaàllítani?
2016. aug. 6. 13:04
 1/3 tabaki ***** válasza:

Mégis, mit tippelsz? Egészen komolyan gondolod, hogy létezik a Windowsnak vagy a böngésződnek van olyan beállítása, amellyel a kéretlen reklámok tömegét engedélyezheted?

Ez ugyan vélhetőleg nem vírus (akkor nem is ilyen látványosan működne), hanem valami egyéb nemkívánatos program, de nyilván nem „visszaállítani” kell, hanem könyörtelenül levadászni. Próbáld meg például a Malwarebytes Anti-Malware programmal:

[link]

Nem kell megvásárolnod, használd a free változatot.

2016. aug. 6. 17:52
 2/3 tabaki ***** válasza:
2016. aug. 6. 18:27
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi kipróbálom
2016. aug. 7. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!