Miért kapcsol ki az asztali gép amint bekapcsolom?
Figyelt kérdés
Amikor megnyomom a bekapcsoló gombot, akkor elindul a ventilátor a tápban is. Aztán körülbelül 1 másodperc múlva kis is kapcsol még a pittyenés előtt.
VISZONT! Van olyan amikor sikeresen tovább megy a pittyenésen és már töltene be a windows , aztán kikapcsol.
De olyan is van , hogy bejön az asztal , megnyitom a firefoxot , kicsit használom majd kikapcsol.
Épp most cseréltem benne merevelmezt, de a másikkal is ezt csinálja.
Mi lehet a probléma oka? Mit kellene átnézni?
2016. nov. 11. 16:30
1/4 A kérdező kommentje:
Most mióta merevlemezt cseréltem benne , Boot failure- t ír ki mindkét merevlemezre egyiken XP másikon Windows 7 ( visszacseréltem) ha a pittyenésen túl van.
2016. nov. 11. 16:34
3/4 Hominida válasza:
Esélyes a táp hibája, de sajnos megtörténhet, hogy az alaplap lesz a hunyó, mert az kapcsolja be és ki a tápot. Ha a winchester hibákat produkál, az sajnos nem támpont, mert lehet az alaplap hibája és lehet az elégtelen tápellátás hibája. Vidd szervizbe, ott ráakasztanak egy másik tápot, és kiderül az igazság.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 11. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!