Mitől van az, hogy bekapcsolom a gépet, de nem hallom azt a pittyenést?
Figyelt kérdés
Ma be akartam kapcsolni a gépem és elindult a ventillátor, de nem volt az a pittyenés ami mindig szokott lenni és utána pedig leállt a gép magától. Ez mitől van, és hogyan lehetne megjavítani?2013. ápr. 19. 18:53
1/6 anonim válasza:
Hívj egy szerelőt, vagy vidd el szervizbe.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ide ki, hogy elvigyem szervizbe. Szeretném magamnak megcsinálni.
2013. ápr. 23. 14:51
3/6 anonim válasza:
Okés. Tudod, hogy mi szokott pittyenni bekapcsoláskor?
4/6 A kérdező kommentje:
ha jól sejtem a grafikus kártya ezzel jelzi, hogy bekapcsolt.
2013. ápr. 23. 17:26
5/6 anonim válasza:
Nem. Az alaplap jelzi, hogy lefutott az self-test (önellenörző teszt). Ha rossz a memória, vagy CPU stb., akkor más hangjelzéseket ad. Az, hogy meg se szólal, majd lekapcsol, alaplapi, vagy tápegység hibára utal(hat). Ezért kellene szervizbe vinni, hogy megmondják, hogy mi halt meg (gondolom neked nincs otthon egy másik processzor / tápegység, hogy kipróbáld, tényleg a kettő közül valamelyik-e a ludas. Illetve, ha azt sem tudod, hogy mi csipog bekapcsoláskor, akkor helyedben alapból nem babrálnám a gép alkatrészeit
6/6 anonim válasza:
Akarom mondani gondolom neked nincs otthon egy másik alaplap / tápegység...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!