Hol vegyek Windows 10-et?
Figyelt kérdés
Az új PC-hez szeretnék Windows 10 Home verziót venni, de nem tudom honnan érné meg, mivel OEM verziót nem szeretnék. Gondolkodtam a G2A oldalban, de nem tudom, hogy az megbízható-e.2016. nov. 10. 13:37
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nincs olyan oldal, ami megbízható, és nem 40.000 Ft körül van a Windows ára?
2016. nov. 10. 15:04
3/7 Hominida válasza:
Ha nem tudsz student licenszet vásárolni, akkor ennyibe fog kerülni. Fel nem használt kulcsos Windowst venni elég kockázatos, más legális módszer szerintem nem marad.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de sajnos nem tudok olyat venni, úgyhogy lehet, hogy kockáztatni fogok, ha a hivatalos oldalon kívül nincs másik oldal, ahonnan biztonságosan lehetne venni windows-t.
2016. nov. 11. 14:59
5/7 anonim válasza:
nincsen pénzed vagy sajnálod, miért nem használsz linuxot? pl linux mint ingyenes, nagyon hasonló a GUI a win-hez, soha nem lesz licenszproblémád, és ha csak netezni/filmezni/zenét hallgatni akarsz, akkor tökéletesen helyettesíti a windowst.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát, semmilyen alkatrészem nem volt az új géphez, úgyhogy mindent vennem kellett és már nagyon kevés pénzem maradt, ezért akartam volna olcsóbban megvenni a Windows-t. A Linux nem hiszem, hogy nekem való lenne, játszani is akarok majd a gépen, de azért köszi!
2016. nov. 16. 13:10
7/7 anonim válasza:
steam telepíthető linuxra, elég sok játék kijött már. megnézheted:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!