Windows telepítése ubuntu helyére hogyan?
Szerintem nem jól írtad ki a DVD-t.
Egyrészt nem az Ubuntu alatt kéne elindítani a telepítést, nem is fog menni. Erre szerintem rájöttél te is.
Tehát a BIOS-ban a boot sorrend átállítása lesz az egyik dolog, amit meg is csináltál.
De itt jön a bibi, ha rosszul írtad ki a DVD-t: nem bootolható.
Hogy írtad ki?
(Nem úgy kell, hogy a fájlokat, könyvtárakat rámásolod, hanem a DVD képet kell képként kiírni - erre vannak programok.)
Kár lenne Win10-et tenni az Ubuntu helyére. Inkább adj neki egy kis időt, nagyon jó rendszer az és ha nem akarsz játszani, minden mást meg tud csinálni (még játékok egy jó részét is, csak a legújabbakat nem).
Vagy tedd fel Windows mellé, de akkor előbb a Windowst kell telepíteni és utána az Ubuntut, mert az Ubuntu felismeri, hogy van már egy Windows és mellé települ, indításkor meg tudsz választani, de a Windows az hülye, kapásból törli a Linux boot managert és felülírja a sajátjával, anélkül, hogy engedné a másik rendszer bootolását.
Megvan.
Mikor elindul a laptop f9et kell nyomni és behozza a boot menüt kiválasztottam az upgradet és kérte hogy rakjak be cdt és elvileg mükszik win10 telepítőjével leformáztam a particiot szóval csak jólesz már.
Köszi skacok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!