Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letöltötem egy Mestermc speed...

Letöltötem egy Mestermc speed hacket és ment de egy idő után az dobta ki hogy hards. Dll és a softsp. Dll de megnéztem a mappát és ott voltak és hát bettetem winrarba van ötleted hohy índisam el a hacket?

Figyelt kérdés
Az írja ki hogy " A program nem indul el, mert hardsp.dll hiányzik a számítógépről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot. És úgyanezt a softsp.dll is ezt írja ki. De ha újratelepítem a Hards és softsp.dll ugyanaz a formában marad :( SEGÍTSÉG

#softsp.dll #hards.dll #speed heck mestermc
2016. nov. 6. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy most csak egy megjegyzést írok, de ha nem fogsz választ kapni az azért van mert egy hackhez kell neked segítség. Ami nem szabályos és nem mindenki hacker hogy tudjon választ adni.
2016. nov. 30. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:

h4ck link NEM HIÁNYOS ÉS MŰKÖDIK!

ha kell skype: renato84282

2016. dec. 24. 20:00
 3/4 anonim válasza:
67%
Már bocsánat, de minek kell hackelni?? Komolyan nem értem... Úgy nem is igazi a játékélmény...
2017. febr. 21. 12:21
 4/4 Patrik Szuper válasza:
75%
Nem kell hackelni, a hackerek azok faszok csak csalással megy nekik,legyél tisztességes!
2017. ápr. 23. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!