XWaitx kérdése:
Valamiért zúg a mikrofonom és ha beszélek nem jó semmi. Még a vezérlőpult > hang-nál is megnéztem és nem megy fel a csík.2 mikrofont próbáltam egyik se jó. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
#mikrofon #KülsőProbléma
2016. szept. 26. 18:35
1/2 A kérdező kommentje:
És mindent frissítettem.. Új hang program is van rajta.. Probáltam a régit is de semmi
2016. szept. 26. 18:42
2/2 Ogva88 válasza:
Nekem is volt ilyen ! A csatlakozási lehetőségnél probáltad mozgatni a csatlakozót? Valószínüleg kontakt hibás! "Forgasd a dugót" Ill. ha olyan lehetőség van a programodban és számítógépeden ,hogy több hejről is tudsz csatlakozni probáld mindet végig ! A másik amit tudok javasolni hogy állísd be úgy ,hogy a windows mindenre rákérdezzen ha csatlakoztatsz egy fejhalgatot ki kell jönnie egy panelnak aminek a hangzást kell felügyelnie ott is körbe nézhetsz még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!