Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi van Reactorral, hol lehet...

Mi van Reactorral, hol lehet és miért nem tud ésszerű helyzetjelentést írni a nézőinek?

Figyelt kérdés

Reactor, aki 2014 februárjában volt utoljára aktív a Youtube-on Ugyvanplancsiznakegy néven, ahol az Amazing Spider-Man című nem túl jó játékról készített bemutatót. Még idén májusra ígérte, hogy össze lesz rakva neki egy új asztali számítógép közel 600 ezer Ft-ért, de sajnos nem tartotta be az általa írt ígéretét.

Írtam neki több weboldalon keresztül (lambdateam.blog.hu, forum.zdoom.org) olyan kérdéseket, hogy mi tart baromi sokáig, de nem hajlandó válaszolni a kérdéseimre.

Már kezd olyan elvonási tünet jelentkezni nálam, hogy gameplay videók helyett valamilyen bemutató videót néznék inkább, mindegy, hogy mennyire kidolgozottat, csak ne nagyon kezdő videóstól. :S

Nagyon remélem, hogy Reactor valamikor fog reagálni erre (is), mert ő volt a példaképem, ő készített normális játékbemutató videókat és még a You Are Empty játékhoz is csinált hangjavító csomagot.

2016. okt. 24. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Életemben nem hallottam erről a tagról, de könnyen előfordulhat, hogy mondjuk felnőtt, megnősült, komoly munkát szerzett, és már rég elfelejtette, hogy valaha is Youtube-ozott.

Bizony, vannak olyanok, akiknek nem az életcéljuk Youtube videókat készíteni vagy nézni. Furcsa, de igaz.

2016. okt. 24. 23:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Annyit tudok, hogy katonaságnál dolgozik/dolgozott, illetve szabadidejében a Tristania 2 játékon dolgozik. Arról nem tudni, hogy áll vele, mert nincs neki saját weboldala, ahol lehetne látni, hogy fog kinézni egyes pályák és karakterek.

Aki nem tudná, milyen videókat csinált, itt egy néhány videó, ahol jól adta elő, milyen érdekességeket lehet tudni pl. a Doom és Wolfenstein 3D játékokról:

www.youtube.com/watch?v=Hz0LhghjkMc

www.youtube.com/watch?v=sz5jwVMWfEo

www.youtube.com/watch?v=lo1XGmc4t0k

Meg iszonyatosan rossz játékokról is készített bemutatóvideókat:

www.youtube.com/watch?v=7dJqqXxI-0Y

www.youtube.com/watch?v=YNpjYCyLuUM

www.youtube.com/watch?v=14GCh7bJBwI

www.youtube.com/watch?v=kYl1fHWuOdE

2016. okt. 25. 08:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Én úgy hallottam, minden oké vele, és már dolgozik az új videókon + a Tristánia 2-n.

Kijátszottam az előző játékát, hihetetlen jó volt!!!! alig várom már a folytatást! Úgy hallottam, hogy bődületesen, brutálisan nehéz lesz, és csak kivételes szerencsével lehet majd végigjutni rajta.

én végig fogok!!!!! kerüljön bármibe!!!

2017. jún. 17. 16:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Hiába próbáltam azóta kérdezni a Tristania 2 játékával kapcsolatban meg minden mással kapcsolatban kérdezni normális hangnemben a ZDoom fórumoldalon belül, nem ért rá választ adni.

Én már nem várom a videóit, mert ő annyira hazudott a Heavy Troopers zenekarral és a Doom pályaszerkesztéssel kapcsolatban.

Augusztus hónap óta már elvesztettem minden reményt, hogy fejlettebb eszközökkel készítsen újabb bemutató videókat. Nem gondoltam volna, hogy fél évtized után egy akkora hitvány és hazudozós patkány lesz az ő általa feltöltött videója után. Az üres ígérgetéseivel semmit nem ért el, egyre többen vetették meg őt (köztük én is) az idióta kifogásai miatt.

2019. szept. 16. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!