Hol vagy Szenthelyi Árpi? Mi újság a fronton? Helyzetjelentést kérek!
Figyelt kérdés
Küldj valami életjelet! Úgy félek, hogy mivan ha LSD a harcmezőn! :S2012. jan. 13. 22:28
1/18 anonim válasza:
Szenthelyi Árpi éppen a moslékot hordja a szomszédhoz.
2/18 anonim válasza:
szerintem rég megölék a reptoidok, ők minden szempontból sokkal erősebbek nálunk
6/18 anonim válasza:
Szerintem még 404 sem tudja, hogy hova lett Sz. Árpi és Tamás, pedig jóban voltak.
Lehet elragadta őket egy a Brémoidok No. 0-b nevű bolygóján élő rézf@szú bagoly, a F.@-K3/2 galaxisból!
8/18 anonim válasza:
Jelenleg fontos dolga van, újra kell szervezni december előtt az Ellenállást, mivel köztudott hogy a reptoidok lerohanták.
Ilyen nehéz időkben nincs ideje itt írogatni.
9/18 anonim válasza:
te de ha decemberben nem jonnek ezek a gyikemberek en megolom magam :DDD akkor fogadjunk az lesz hogy a nem tudom kik megtamadtak oket es elkesnek :D ezert ne drogozzatok... meg ne hidjetek el minden hulyeseget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!