Minecraft nem jól működik az egér, vírus vagy valami hiba?
Mitől lehet az, hogy állandóan amikor megmozdítom az egeret, a minecraftban a kamera jó nagyot ugrik. Néha jól működik egy pár mp, utána megint.
Megmozdítom egy kicsit az egeret és jóval odébb van a kamera, mintha nagyra lenne beállítva az érzékenység, de nem, mert ugyanazon van, és néha jó egy pár mp-ig.
Annyit mondok:
Ne fesd az ördögöt a falra :D
Először találkoztam én is ezzel a problémával.
Mindenekelőtt fontos leszögezni, hogy kétfajta dologgal dobálóznak a kedves kommentezők.
Az egyik a számítógép teljesítményéből adódó akadozás, a másik a videó kártya makacskodásának köszönhető kamera ugrálása.
Az első esetben természetesen lehet a beállításokban merényezni a játékot, de őszintén én még nem láttam olyat, hogy akinek akad ezekkel a grafikarombolással eredményt ért el, amivel tudott elegendőt segíteni a játékélményen.
A második esetben viszont létezik megoldás.
Évek óta ugyanazon számítógép és rendszer telepítőt használom, de eddig ilyenfajta gondon nem volt. Azonban a mostani telepítéskor felbukkan a kamera ugrálása. Én is próbálkoztam merényelni a grafikát, de nem változott. Aztán frissítettem az összes drivert és egy darabig jó is volt a kameramozgás, azonban a következő nap ismét felbukkant a kamera dubstep.
Ezek után a videó kártyával babráltam, de akkor sem volt hajlandó foglalkozni a gép a gondjaimmal.
Végül a képernyőfelbontás átállításával sikerült, bár mindig csak ideiglenesen, de megoldani a problémát.
Az 1920x1080 és 1280x720 felbontások közötti ugrálás egy-egy időre észhez téríti a játékot és akkor tökéletesen működik a játék. Sajnos egy idő után ismét bekattan és kezdi, előröl. Ekkor ismét felbontás váltás és ismét jó.
A verziók és világok váltogatásai nincsenek hatással erre a problémára.
Sajnos macerás megoldás, de működik.
1.2.5 verzió óta játszom a játékkal, de nálam eddig egy rendszeren és számítógépen, laptopon sem tapasztalt probléma az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!