Mi lehet a gond? Talán vírus?
Kb. 2 hete a gépemen nem működik jól az egér illetve ma játék közben a bilentyű se. Az egérnél az a probléma, hogy pl. az asztalon az ikonokat nem tudom áthelyezni, áthúzással másolni se és a webböngészőkben néha magától átkapcsol görgetősre a kurzor. Windows XP op. rendszert használok, de az elmúlt napokban többször is újratelepítettem, illetve WIN7-et is próbáltam és egy idő múlva ugyanúgy megjelent ez a probléma(automatikus ikonok igazítása ki van kapcsolva).
A billentyűzet pedig játék közben az irányítógombok felcserélődtek( ha megnyomom az előre gombot akkor hátra megy ha jobbot akkor balra) Megnéztem a játék beállításainál és ott pedig nem változott semmi. Újraindítottam a gépet, ki-be a billentyűzetet de ugyanúgy fenn áll ez a probléma.
Hát ezt így elég nehéz megmondani. Ha újratelepítetted a gépet akk elvileg a vírus kizárva, bár a régi cuccaiddal továbbhozhattad a fertőzést.
1, telepíts valami víruskergetőt és nézd át a rendszered.
2, Próbálj ki egy másik billentyűzetet/egeret. Ha azzal nem jön elő a probléma akkor az eszközök a rosszak. Ha előjön akkor még mindig lehet pl alaplap. Ha usb-s eszközökről van szó, akk próbáld meg másik portba dugva előjön e a gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!