Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik karakterrel lehet...

Balibbalib kérdése:

Melyik karakterrel lehet nyerni lolban a "végzetes botok, , nevű játékmódban?

Figyelt kérdés
Ma játszottam vele és nem tudtam nyerni....lehetetlen(nekem).

2016. okt. 22. 12:04
 1/4 anonim válasza:
Azóta sikerült?
2016. okt. 29. 23:57
 2/4 anonim válasza:

Lehet hülye szöveg de azzal amivel a legjobb vagy.

Én személy szerint ha mindenképp ajánlanom kell oda hőst akkor Miss Fortune és Teemo azok akikkel a legjobban lehet gyalulni. De (ezeket csak hallottam) Swain és Rumble is nagyon jó lehet ellenük ha tudsz velük játszani.

2016. okt. 31. 11:02
 3/4 anonim válasza:
Lehet kicsit későn írok, de az összessel! EZEK CSAK BOTOK!!!
2016. dec. 5. 00:30
 4/4 anonim ***** válasza:

utolsónak:

összessel nem lehet ellenük, nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget, meg hogy csak botok...

legegyszerűbben az AOE hősőkkel lehet megfogni őket

+ 1-2 tank is jó ellenük, pl Sion

vinni kell Teleportot, az a legfontosabb, Flash felesleges ebben a módban, még is legtöbben Flash+Ignite kombóval mennek

ha nincs legalább egy teleport valamelyik lanen az tuti vesztett játék...

lényeg, hogy csak akkor kell vissza menni a bázisra, ha már meghaltál vagy van teleportod, mert különben vesztetted a tornyot és onnantól szenvedés az egész

tök egyszerű játékmód szerintem, csak csapatmunka kell hozzá amiből nincs sok, főleg idegenekkel

a teljesen közelharci hősöket felejtsd el, mert esélytelen, lehetsz akár a noob Garenne is, nem ér semmit

személyes kedvenceim: Anivia, Syndra, Lux, Heimer

ADC közül: Jinx és Jhin

teljesen hasztalan: Blitz, WW, Xin és a hasonló hősök

2016. dec. 5. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!