Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows XP telepítés meghiúsul...

Windows XP telepítés meghiúsulása után mi a teendő? (nem jó a számítógép) többi infó lent

Figyelt kérdés

egy Windows XP telepítőcédével próbáltam újratelepíteni barátnőm gépét (amivel már sikeresen újratelepítettem a sajátom), ami a telepítés vége előtt meghiúsult... kérte az sp2 forráshelyét, vagy CD-jét... ami nem volt, így végzetes hibát írt ki a gép, majd újraindult és ugyan azt kérte végtelenszer. A gépet kikapcsoltuk... Gondoltuk veszünk egy üres CD-t és kiírjuk. Kaptam segítséget, és elvileg az volt a baj, h nem volt invertálva a XP-hez az sp2... ezért kiírtuk az XP-t SP3 al invertálva. Bootolni akartunk (mert ugye a gép szar volt) de folyton azt írta ki, h

"strike the F1 key to continue, F2 to run the setup utility".

Sehogy nem tudtuk CD-ROM-ról indítani a gépet, a BIOS menü is teljesen más volt... Elvitték e gépet egy csávóhoz, aki k*rvára ért ezekhez, és elvileg tönkre ment... Ha ez tényleg így van, mit kéne kicserélni benne? Valami cuccost kéne, ami a memória, amin kellene lennie az OP rendszernek... Az mennyibe kerül, és meglehetne-e oldani?

2012. nov. 3. 22:23
 1/8 anonim ***** válasza:
A gép típusa előrébb vinne szerintem
2012. nov. 3. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam olyat, hogy egy meghiúsult telepítéstől tönkre ment volna a gépben bármi is.
2012. nov. 3. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Ja ezt elfelejtettem

2 fajta ember van , az egyik kur,,,vára ért hozzá

a másik meg csak kurv,,,ára mondja

2012. nov. 3. 22:36
 4/8 A kérdező kommentje:

ennyit tudok mondani:

Dell - OptiPlex GX268 Series

BIOS Version: A03

Service Tag: J3S3K0J

4 processor: 2,40 GHz

2012. nov. 3. 22:45
 5/8 anonim ***** válasza:

igy néz ki a bios?

[link]

2012. nov. 3. 22:57
 6/8 A kérdező kommentje:
pontosan ugyan így!!!!
2012. nov. 3. 23:21
 7/8 anonim ***** válasza:

"Elvitték e gépet egy csávóhoz, aki k*rvára ért ezekhez, és elvileg tönkre ment."

Azt hiszem, úgy kellett volna írni, hogy a k*rvára hozzáértő csávó k*rvára nem értett hozzá és tönkre tette.

Mert hogy nem a sikertelen telepítéstől ment tönkre valami, abban k*rvára biztos lehetsz.

2012. nov. 4. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Sikerült megoldani amit javasoltam?
2012. nov. 5. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!