Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért "fagyhat" le indokolatla...

Miért "fagyhat" le indokolatlanul a laptopom?

Figyelt kérdés
Van egy HP 250 G4 T6P88EA laptopom. i5 6200U, 4gb DDR3 ram, teljesen gyári. Mitől lehet az, hogy néha teljesen váratlanul befagy az egész, nem tudom mozgatni az egeret és a zene is leáll és csak búg. Ilyenkor csak a bekapcsológombbal tudom kikapcsolni. Van hogy nem is csinálok rajta semmit, nem is fut semmi és mikor használni akarom akkor már nem mozog az egér és gombnyomásokra sem reagál semmit. Ez mitől lehet? Előre is köszi a válaszokat!

2016. okt. 19. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
A fránya termodinamika miatt van az egész: https://www.youtube.com/watch?v=L1krPBVZsoc
2016. okt. 19. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
nincs olyan, hogy indokolatlan lefagyás.
2016. okt. 19. 17:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megtudhattam hogy nincs olyan hogy indokolatlan lefagyás. Mondom máshogy, nincs semmi komolyabb igénybevétel, ismétlem csak a zene szól, olyankor mitől fagyhat le így? Ha segíteni nem tudsz legalább piszkálódó megjegyzéseket se tennél...
2016. okt. 19. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:

mitől lenne ez piszkálódás? azért mert hibásan fogalmaztál, és felhívtam rá a figyelmedet? vicc komolyan mondom. mindenhol ez megy mostanában. valaki szól, hogy nem jól ír valaki valamit, érthetetlenül fogalmaz, ékezetek nélkül ír stb. és rögtön a rosszat látják. namindegy

kérdésre: valószínűleg szoftveres hiba, kb bármi okozhatja a gépeden, de a helyedben frissíteném a vga drivert és ha van a hangeszköz driverét. ha ez sem segít egy gyári visszaállítás/újratelepítés

2016. okt. 19. 19:41
 5/5 A kérdező kommentje:
A fent leírtak alapján szerintem kiderül hogy számomra miért indokolatlan esetekben fagy le. Köszönöm a választ amúgy, kipróbálom.
2016. okt. 19. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!