Miért fagy le a laptopom? (lent)
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra történt, nem csináltam vele semmit, viszont amikor bekapcsolom, minden jól működik kb. 2 percig, amíg megnyitom a böngészőt, aztán a kurzor nem mozdul, nem tudok semmit csinálni vele, csak resetelni.
Mi lehet a problémája, és mennyibe kerülhet a javítása?
2016. okt. 14. 23:16
1/2 anonim válasza:
Ez nagyon kevés infó, esetleg a hűtésével lehet gond, de addig, amíg megnyitsz egy böngészőt bírnia kéne. Kékhalált meg semmit nem dob ki? Nem csíkoz a kijelző? Ha beraksz egy zenét, beragad a hang? Például hw hiba is okozhatja (halálán lévő merevlemez, ram memória hiba), de ezek általában annak ki kékhalált. Túlmelegedésnél csinál ilyet, vagy valami rossz vindóz, de csak elég extrémebb esetekben.
2/2 anonim válasza:
Próbáld meg újra dobni windowst nekem is volt ilyen majd aba hagyta a javitása nem drága ha te csinálod ram 5k meguszod hdd 10k ha más a baja alaplap akkor kuka új laptop ha proci azt vegyél használtan de szerintem 90 százalékban szoftveres hiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!