Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fagy le a laptopom? (lent)

Miért fagy le a laptopom? (lent)

Figyelt kérdés

Egyik napról a másikra történt, nem csináltam vele semmit, viszont amikor bekapcsolom, minden jól működik kb. 2 percig, amíg megnyitom a böngészőt, aztán a kurzor nem mozdul, nem tudok semmit csinálni vele, csak resetelni.

Mi lehet a problémája, és mennyibe kerülhet a javítása?

2016. okt. 14. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kevés infó, esetleg a hűtésével lehet gond, de addig, amíg megnyitsz egy böngészőt bírnia kéne. Kékhalált meg semmit nem dob ki? Nem csíkoz a kijelző? Ha beraksz egy zenét, beragad a hang? Például hw hiba is okozhatja (halálán lévő merevlemez, ram memória hiba), de ezek általában annak ki kékhalált. Túlmelegedésnél csinál ilyet, vagy valami rossz vindóz, de csak elég extrémebb esetekben.
2016. okt. 15. 01:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbáld meg újra dobni windowst nekem is volt ilyen majd aba hagyta a javitása nem drága ha te csinálod ram 5k meguszod hdd 10k ha más a baja alaplap akkor kuka új laptop ha proci azt vegyél használtan de szerintem 90 százalékban szoftveres hiba
2016. okt. 15. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!