Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy laptopot. Hogy...

Vettem egy laptopot. Hogy kéne beüzemeltetni, kell rá telepíteni valamit vagy sem?

Figyelt kérdés
Odáig eljutottam hogy bekapcsolom de itt a lap szerint van konfigurálás de nem tudok tovább Lenovo ideapad 110-ről van szó.

2016. okt. 19. 14:48
 1/6 Lajos54 ***** válasza:

"kell rá telepíteni valamit vagy sem?"

Kezdjük azzal, hogy mi van rajt!

Ha bekapcsolod, mit látsz, mit csinál?

2016. okt. 19. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:

"lap szerint van konfigurálás de nem tudok tovább"

Értelmesen fogalmazol főleg olyan szavakkal amiről fingod sincs.Ha veszel egy laptopot csak tudod hogy mit veszel? vagy mégse? Ha van hozzá oprendszer azt odaírják.

Amennyiben bekapcs után lőn sötétség ahhoz kellene egy oprendszer.

2016. okt. 19. 15:05
 3/6 A kérdező kommentje:

1.nem tudom miért kell a másikat egyből lehurrogni

2.elvileg van rajta operációs rendszer

3.mikor bekapcsolom, angol szöveget ad ki,kéri a dátumot beírom de nem tudok tovább jutni

2016. okt. 19. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha mostanában vetted, akkor kérdezz rá az eladóktól. Vagy van valami gépkönyve, valami leírás.

Lehet van rajta telepítő valóban, ami egy bill kombinációval indítható amennyire én láttam.

2016. okt. 19. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Kéri a dátumot? Ez olyan FreeDOS-os... nem lehet, hogy az van rajta? Ha igen, hát azzal nem mész messzire. :-)
2016. okt. 19. 22:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Hogy miért kell lehurrogni? olvastad te egyáltalán hogy mit írtál? tudod is értelmezni? van konfigurálás, jelentése beállítás, de ennek semmi értelme. A befejezetlen mondatod "de nem tudok tovább" mit nem tudsz? "a lap szerint" laptopra gondolsz vagy a használati utasításra?

Ha ennyire nem értesz hozzá bízd legalább olyan emberre aki már látott ilyet.Ha oprendszerrel adták akkor reklamálj az eladónál.

2016. okt. 21. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!