Csak[Ő] kérdése:
WINDOWS 10 Újratelepítés utáni első lépések VEGTELEN ISMETLODESE?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Az udvozoljuk ablaknal ahol ki kell valasztani orszag regio idozana tovább lépek majd jon a gyorsbeallitasok hasznalata ezutan a szokasos kis turelmet felirat a hotza tartozo animacioval , majd ujraindul es kezdhetem elolrol .2016. okt. 13. 20:09
1/5 anonim válasza:
Nem felejtetted el a boot-olást visszaállítani a merevlemezre?
2/5 A kérdező kommentje:
Semmit nem kerdezett meg a telepites , elkepzelheto hogy az a hibaforrása hogy a patcherrel raktam ujra, ertem ez alatt a windows 10 kidobásakor letoltheto filet . ?
2016. okt. 14. 06:15
3/5 A kérdező kommentje:
A folyamat ugyan ugy zajlott le mint amikor windows7 ultimateről frissítettem át.. annyi kulonbaeggel , hogy most nem kivantam meghagyni a telepitett programokat es letoltott fileokat
2016. okt. 14. 06:37
4/5 anonim válasza:
Van egy rossz hírem. Rakhatod újra megint csak most próbálkozz egy régebbi verzióval. Az évfordulós frissítés nekem is ezt csinálta. Valamelyik driver összeakad, és egyfolytában újraindul miatta. Engem is megszivatott.
5/5 A kérdező kommentje:
Legalabb mar tudom nem vagyok egyedul.. koszi :)
2016. okt. 14. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!