Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudtok megoldast erre a...

Daviddd2 kérdése:

Tudtok megoldast erre a problemara?

Figyelt kérdés
Windows xp-m van eltunt a destop,a start es az egér nem tudok semit se meg nyitni!!! Ujra raktam a windowst egy ideig megy utana meg megint ugyan az.
2016. okt. 12. 19:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Itt egy video en raktam fel neud meg igy megy [link]
2016. okt. 15. 19:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Korulbelul addig amikor csatlakozok a netre fel mejek le akarok valami drivert tolteni utana magatol ujra indul es utana csak ilyen szarul megy
2016. okt. 15. 19:43
 13/17 CspCsj ***** válasza:

Hardveresen szerintem nincs probléma a billentyűzettel. A videón is látszik hogy működik. (ha az egérrel is ki tudod választani a felhasználót a belépésnél, akkor azzal aincs gond fizikailag)

Merevlemezhibára vagy még inkább fertőzésre gyanakszom, de mivel a külön lefuttatott víruskereső nem talált semmit, így másfajta fertőzés-eltávolítót próbálnék.

Itt egy képes (angol) leírás: [link]

Először a Hiren BootCD-t pendrive-ra vagy DVD-re kell telepíteni (ez egy ingyenesen letölthető, javító-programokat tartalmazó rendszer), majd a Malwarebytes programmal is végigvizsgáltatni a rendszert.

Merevlemez tesztre a korábban írt HDSentinel-t is futtasd. (ne a telepítőset, hanem a kicsomagolás után indítható hordozható változatot)

Megj.:

Ha leginkább interneteznél a gépen, akkor valamelyik Linux változattal is tennék egy próbát, - pl. az Ubuntu is tud kipróbálás (Live) módban indulni, így csak a DVD-ről vagy pendrive-ról fut, és a merevlemez tartalmát érintetlenül hagyja. (de látja, ha mondjuk filmet-zenét akarnánk lejátszani)

Elég akkor telepíteni, ha tetszik és nem találkozol problémával. (persze pendrive-ról, vagy DVD-ről a rendszerindulás és a programok betöltése is lassabb, mint merevlemezről)

[link]

[link]

2016. okt. 16. 11:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Ujra raktam ra a windows xp-t most megy rendesen . Szerintem csak addig fog menni rendesen meg ra nem csatlakozok a wifire.
2016. okt. 16. 14:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Safe modba be jott egy ablak ahova lehet irni
2016. okt. 16. 16:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Most jott be eloszor ugy!
2016. okt. 16. 17:02
 17/17 CspCsj ***** válasza:

A wifi vezérlő hardverazonosítóját keresd meg mondjuk így:

[link]

(mivel nálad valószínűleg felismerte ezért nem az Egyéb eszközök, hanem a Hálózati kártyák kategóriában lesz)

2016. okt. 17. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!