Windows 8.1 rendszerű gépemen be/kikapcsolási problémára valaki tud megoldást?
Egyik nap -> nemment a leállítás gombbal a kikapcsolás, beírtam cmd-be hogy -shutdown aztán kikapcsolt.
Következő nap már így sem akart kikapcsolni, hát hosszan megnyomtam a bekapcsológombot és kikapcsolt.
Reggel már nem akart bekapcsolni, kb. 50x megpróbáltam aztán 2 órán keresztül ment az Automatikus javítás, aztán bekapcsolt és minden normálisan futott.
Kikapcsoltam (a főgombbal újra), következő nap megint nem tudtam bekapcsolni ...
Valaki tud valamit?
Mielőtt újra telepítenéd, ennek nézz utána:
„A Windows 8 rendszert futtató számítógép nem áll le, miután a „Leállítás” lehetőségre kattint. Hogyan oldható meg ez a probléma?
Lehetséges, hogy módosítania kell a rendszer beállításait a rendszer teljes leállításához. Kövesse az alábbi lépéseket:
1. Kattintson a jobb gombbal az üres területre, majd kattintson a „Minden alkalmazás” lehetőségre. Ezután nyissa meg a Vezérlőpultot a Start menüből.
2. Kattintson a „Rendszer és biztonság” elemre a Vezérlőpult menüjében.
3. Az „Energiagazdálkodási lehetőségek” területen kattintson „A be- és kikapcsoló gombok működésének módosítása” lehetőségre.
4. Törölje a „Gyors rendszerindítás bekapcsolása (ajánlott)” jelölőnégyzet jelölését.
5. Kattintson a Módosítások mentése lehetőségre."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!