Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi kell még ahhoz hogy feltele...

Mi kell még ahhoz hogy feltelepítsek egy operációs rendszert?

Figyelt kérdés

Van windows 8 telepítőm, mi kellene ahhoz hogy felrakjam? Tehát feltelepítem a rendszert, valamivel le kellene tölteni a drivereket, a dll fájlokat, esetleg még mi kellene?

Tudtok olyan INGYENES programot ami megkeresi és letölti a hiányzó drivereket, dll-eket?

2016. okt. 12. 17:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen segédprogramot nem szabad használni!(most nem fejtem ki)

A gyártó oldalakról letöltöd a drivereket és felrakod a DX-t.A többi meg majd ha kell úgy is kéri az XY program.

2016. okt. 12. 17:37
 2/12 anonim ***** válasza:
ahogy irták, bár win8at még nem telepitettem, de az xp-hez és a win7hez se kellett semmi (persze a driverek igen)
2016. okt. 12. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:

Az ilyen driverkereső segédprogramok 80%-ban használhatatlanok és 99%-ban tartalmaznak valami kártékony dolgot. Nem szabad használni őket!

Ahogy előttem mondták, gyártó lapjáról kell leszedni a drivert, vagy ha nagyon lusta vagy, akkor [link] és ott csomagban fent van rengeteg driver, windows autoatikusan ki tudja keresni, ami neki kell.

2016. okt. 12. 18:51
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És a DLL-ekkel mi van? Azt honnan szedjem le, esetleg mivel?

Tehát berakom a cd-t, felrakom a rendszert, leszedem a drivereket és megy is nem kell más? Mert nekem mondták hogy kellenek ilyen programok meg még ez-az.

2016. okt. 12. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
A DLL-ek a DX tartalmai.
2016. okt. 12. 19:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Azt honnét lehet letölteni ingyen?
2016. okt. 12. 19:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha valamelyik program hiányol pár DLL-t, azt majd ki tudod keresni. De ha rendesen vannak telepítve, nem fognak hiányolni semmit.

Programokat meg olyanokat teszel fel, amikre szükséged van, ezt helyetted nem tudjuk eldönteni.

2016. okt. 12. 19:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Innen:

[link]

2016. okt. 12. 19:32
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nekem azt mondták hogy a driverekhez és a DLL-ekhez kell a program. Nem mást értettem ezalatt.

Akkor ennyi? Telepítem, leszedem a drivereket, lefuttatom a DX-et és kész? Semmit sem fog hiányolni?

2016. okt. 12. 19:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Így van.Ezek mellé egy Ccleaner és egy Avast Free.A többit meg ízlés szerint.
2016. okt. 12. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!