Ha van egy e-mail cím de egyedi domain névvel rendelkezik pl. : toth@house.hu akkor honnan tudjam, hogy melyik levelező rendszert használja? Mert kaptam egy hasonlót de nem tudom, hogy ez most gmail vagy hotmail. Valahogyan lelehet keresni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 10:53
1/4 anonim válasza:
Nem. Lehet akár saját levélszervere is.
2/4 anonim válasza:
Kaptál egy hasonló mit? Levelet, vagy e-mail címet, vagy domaint, vagy mit?
Csináltam neked egy képernyőmentést, a levél forrásából általában kiderül, ez csak egy példa:
Így (pl Tc-ben) kibányászhatóak a címek és a küldő/fogadó szerver is (itt gmail smtp -> t-online pop3).
Egyébként beállíthatsz te magadnak barackobama@whitehouse.gov címet is akár, a fogadó félnél az jelenik meg, legfeljebb válaszolni nem tud :)
Szóval mit kaptál, amit nem értek pontosan? :D
3/4 A kérdező kommentje:
egy ilyet kaptam toth@house.com és egy jelszót csak nem tom,hogy hogyan tudnék belépni.
2016. szept. 18. 15:31
4/4 anonim válasza:
Helló,
Ebben az esetben kérd el a webcímet is, ahol be tudsz lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!