Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Zenei album tulajdonságok?

Zenei album tulajdonságok?

Figyelt kérdés

Bármilyen zenei albumot vettem eddig, legyen az külföldi vagy itthoni, a lemezen sosincs a számokhoz adat. Úgy értem, se a cím, se a lemezborító, se semmi ilyesmi nincs rajtuk, csak maguk a számok, Track 1; 2... és így tovább. Ha bemásolom, akkor is.

Illetve mindig azt írja, hogy 1995.01.01 1:00-kor volt utoljára módosítva. Ez miért van?

2016. okt. 11. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen az audio cd. A kazettaszalagon sem voltak trackcímek.

Manapság minden jobbképességű grabber automatikusan társítja a címeket a freedb.org-ról.

2016. okt. 11. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Sőt: a bakelitre is csak ráragasztották. a szemetek.
2016. okt. 11. 16:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Bár fiatal vagyok, de azért tudom ,mi az a kazetta, meg a bakelit (mindkettő volt régen és meg is vannak még). :D

Csak abban a hitben voltam, hogy azért ezeken az új lemezeken már rajta lesznek ezek. :)

Eddig mindent szépen beírogattam windows intézőben hozzájuk, nem is értem, miért nem jutott eszembe valami program

2016. okt. 11. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem a 92es kiadású Queenemen rajta volt minden adat. A többiről nem tudom, azokat még sosem raktam számítógépbe. :'D
2016. okt. 12. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!