Lamakaka kérdése:
Gta 5. Egy kis segítségetek kérném. Ez meg lehet oldani valami módon? Többi lent!
Figyelt kérdés
Nos.A Grand Theft Auto 5-röl lenne szó éppen.Az lehetséges hogy van egy Multis és van Egy Single-s accom. Jobban kifejtve a Singleset modolni akarom mint autók,mint ház modellek.De ha ezt megcsinálom akkor nem tudok multizni. Mind kettőt akarom csinálni épp ezért kérdezem hogy ezt valamilyen módon meg lehet oldani? Social Clubbos azaz 7 lemezes GTA-m van. Sajnálom ha rosszul fogalmaztam ezen a napon ennyire futja az agyam :/ :D
Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 11. 15:32
1/3 farkas.pista5 válasza:
Szerintem tedd azt hogy berakod a modot játszol vele single-be amikor meguntad kiveszed a modot es mész onlin-ozni ha jól értettem a kérdésed
2/3 anonim válasza:
Sajnos csak úgy lehetséges ha két külön példányt tartasz a játékból(mármint, megvenni nem kell kétszer persze, csak a merevlemezen legyen belőle kettő, egy modolt és egy sima).
3/3 A kérdező kommentje:
1# Igen erre értettem!:)
2# Oh. Akkor ezzel be is próbálkozok!
Mind kettőtöknek ment a zöld pacsi. :) Köszi szépen!
2016. okt. 11. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!