Drk91 kérdése:
Laptop bekapcsolás után nem működik a monitor?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni! A laptopom most csinálta ezt először (egy 1,5 éves gépről van szó). tegnap gond nélkül működött. Ma délelőtt mikor be akartam kapcsolni, nem kapcsolt be a monitor, viszont kb fél perc után a ventilátor felpörgött mint az állat, és fújta ki oldalt a hideg levegőt. Miután picit megmozgattuk a gépet, elkezdett élesen csipogni. Most, kb 1 óra eltelte után ismét bekapcsoltam, de úgy hogy az aksijá raktam bele, és most gond nélkül működik. Mi lehet a baja? Egy Dell Inspiron 3542 gépről van szó. Aksiját csak havonta egyszer használom, amugy vezetékesen szoktam használni. Köszönöm a segítségeteket!!2016. okt. 11. 15:21
1/5 A kérdező kommentje:
nem vagyok nagy PC/laptop guru, annyira nem értek hozzájuk... talán azzal lehet a baja, hogy nem olyan rég frissítettem a vidikártya driverjét? (azért kellett, mert így tudom csak használni a Google Earthet...) köszi a válaszokat előre is!!
2016. okt. 11. 15:24
2/5 anonim válasza:
milyen sokáig csipogott, milyen időközönként? Biztos rendeltetésszerűen lett kikapcsolva este? Nem nyúlt hozzá senki? Azóta próbáltad már aksi nélkül?
3/5 A kérdező kommentje:
Rendesen kapcsoltam ki, ahogy szoktam. Mindig kihúzom estére a vezetékét, hogy ne legyen áram alatt feleslegesen. Később aksival, illetve anélkül is működött rendesen.
2016. okt. 11. 20:40
4/5 anonim válasza:
Mikor telepítettél videókártya drivert rá, annak is köze lehet ehhez, bár a sípolás nem ezt indokolja. Lehet hogy a képernyő érintkezési hibás (lesz) vagy csak a videókártyával volt problémája a beindításnál.
Mennyit és mennyi ideig sípolt? Ha ezt el tudnád mondani akkor konkrétabbat is lehetne mondani.
5/5 A kérdező kommentje:
3x sípolt, mert utána kikapcsoltam. :/
2016. okt. 12. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!