Geriss kérdése:
Miért van az hogy?
Figyelt kérdés
A gépemet kihúztam mindenből mert ki akartam cserélni a vinyót.... nem volt rá időm így nem cseréltem.. mindent visszadugtam oda ahova kell....vissza raktam a gépet vissza ment bele minden majd amikor másnap bepróbálom kapcsolni... elindul...1000-el elkezd hűteni hangosan....de semmi kép... a monitor villog a bekapcsolónál...nem írja ki hogy nincs kapcsolat....és nem értem..segítsetek hogy mi lehet légyszives!2015. szept. 16. 09:37
1/3 tamacraft válasza:
Kimozdult a videovezérlő (VGA). Ilyenkor legtöbbször ez van.
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg úgy estél neki a gépnek, mint egy őrült, ezért kimozdulhatott a videokari, igen.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem úgy estem neki mint egy őrült....ki és beraktam a videó kártyát és nem jó még mindíg..ramok rendben..minden oké csak kép nincs..
2015. szept. 17. 22:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!