Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van itt számtek oktató vagy...

Van itt számtek oktató vagy tanár?

Figyelt kérdés
A pénzügyeknél nem írtak rá vissza, szerintetek mennyit lehet elkérni majd egy magánsuliba fizetésnek ha ECDL-t kell majd tanítani? Mennyi a reális összeg? Ha van valakinek tapasztalata kérem írja meg.
2016. okt. 6. 19:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Magán esetén 5-6 ezer / óra is lehetne,

de örülhetsz a nettó minimálnak. :-)

2016. okt. 6. 19:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez egy ECDL központ is egyben, szóval magánsuli, de mással is foglalkozik. És azért kérdem, hogy mennyi a reális. Azt sem tudom, hogy óra alapján vagy fixen fizetnének e mert még nem volt interjú csak behívtak. De akkor ettől tegyem függővé azt mondod?
2016. okt. 6. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Helyfüggő, de valószínűleg csak részmunka idős diplomás minimálára számíthatsz, mert napi ~4 órában fognak alkalmazni.

Sajna ez is olyan, hogy jobb ha saját magadnak dolgozol. :-(

2016. okt. 6. 20:15
 4/12 A kérdező kommentje:
De akkor miért hívnak be? Pár kérdést feltett és benne volt a bérigény is kb-ra és az nem minimál volt amit mondtam neki. Nem tudom, hogy hogy lenne, de ha ilyesmiről lenne szó azt nem fogadom el. Kérdezte, hogy esetleg nem e vagyok vállalkozó mert akkor több órát is tudnék vállalni de nemtom mihez képest.....
2016. okt. 6. 20:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
gondolom arra utalt hogy akkor adózhatsz magad után.. mondjuk ismerjük be hogy az ecdlhez minimális tudás kell.. nem lennének nagy reményeim
2016. okt. 6. 21:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát voltam én már oktató és azért ha nem vagy ott benne, akkor meglep egy két excel kérdés a feladatokon belűl, szóval akárhogy is mondják még egy általános info tanárnak is ott kell tudnia lenni ha meló van. Főleg, ha magánsuliban fizetnek is bőven a sulinak hogy kapjanak is valamit.
2016. okt. 6. 21:16
 7/12 anonim ***** válasza:

"Kérdezte, hogy esetleg nem e vagyok vállalkozó mert akkor több órát is tudnék vállalni de nemtom mihez képest..."

Akkor minimál 4 órásra számíthatsz, és ha EVA -s lennél, akkor tudnál mint külső vállalkozó órát adni, azaz adózhatsz magad után abból amit kapsz.

Bár ez megint bukik, mert ahhoz hogy ne legyen rémálom, főálásban kell dolgoznod már valahol, vagy különben ha EVA -zól, ha van, ha nincs alapból -50 ezerrel kezded a hónapokat. (kötelező adók)

2016. okt. 6. 21:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát ez így gáz is volna, mert nem lenne jó. de mondta, hogy ez nem feltétel, csak kérdezte. nem tudom, majd kiderül hogy mit akarnak.
2016. okt. 6. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Az ilyen magán sulik se jobbak, pont ugyan úgy nem fizetik meg az oktatókat mint az állami intézmények.

Vagy is csak annyit, amennyi a törvény előír.

Ráadásul szeretnek sunnyogni, feketézni, bevételt elcsalni...

Lényegében akié az iskola azé a pénz, te pedig gürizhetsz az apróért.

2016. okt. 6. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Azért jó nekik ha EVA -s vagy, mert amit neked adnak letudják írni 100% -ban mint kiadás, így ÁFA -ból is úsznak egy jó adagot, és nem őket terheli utánad fizetendő járulékok.

(Nettó béreddel közel egyenlő összeg + ÁFA amit megspórolnak)

2016. okt. 6. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!