Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítség szerintetek milyen...

Segítség szerintetek milyen videokártya kene ebbe a gépbe?

Figyelt kérdés

Gépem:

PROCI: AMD FX-8350 4 GHz AM3+

RAM: HyperX Fury 2x8 GB DDR3

ALAPLAP: ASUS M5A78I-M LX AM3+

-TÁP; Fejből nem tudom de 550 Vattos.

Szerintetek milyen videokártya kene bele ahoz , hogy kitudjam hozni a gépből azt , hogy a gamekhez pl GTA 5 , BO3 stb. az ilyenek jól fussanak ?

2016. okt. 6. 00:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Fapados 760G chipsetes deszkába nem teszünk 8350 CPU-t, kiváltképpen, hogy a gyártó oldala szerint is csak 95W TDP-s procik támogatottak! Ha megy is benne, akkor jelentősen le lesz fojtva az biztos míg a deszka vért izzad. A 16GB memót is feleslegesnek látom ide, bár bizonyos munkákhoz illetve a jövőben jól jöhet. A táp típusa nem elhanyagolható tényező és az az infó sem elég, hogy hány wattos...

Normális alaplappal ás táppal még nem is olyan gáz a gépezet és egy Radeon RX 470-t mernék mellé ajánlani maximum (illetve jó CPU hűtő mellett egy kisebb proci tuningot).

2016. okt. 6. 00:34
 2/4 anonim ***** válasza:
A legerősebb ami belefér a keretedbe. Sokan abban a tévhitben vannak, hogy egy gyengébb cpu mellett a gtx 1080 ból 1060 lesz, meg hogy egy lassabb kártyával jobban futnának a játékok(nem is értem emögött a logikát), de a cpu limit egyáltalán nem így működik.
2016. okt. 6. 07:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért van egy egészséges egyensúly. Az RX 470 (GTX970 szint) szvsz elég jó ide. Valószínűsítem hogy a kérdező nem is áldozna többet azaz nem 100k+ karikban gondolkodik.
2016. okt. 6. 11:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat , igyekszek beszerezni egy RX 470-est :)
2016. okt. 6. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!