Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja a windows 7-nek?

Mi baja a windows 7-nek?

Figyelt kérdés
Bekapcsolom a gépet, eddig okés, aztán felajánl 5 választási opciót. Csökkentett mód, hálózattal, parancssorral; legutóbbi helyes konfiguráció (haladó); windows normál modú indítása. Az összes csökkentett módot átzongoráztam, bejön evy feketeképernyő meg a kurzor és újra indul a gép. A további 2 opciónál meg be jön a windows logó, és csak úgy áll a gép, a logó is csak úgy ott van, le nem fagy. Vagy bejön a windows, fekete képernyő+ kurzor, és a gép újraindul. Bocsi a hibákért, telóról írok, a válaszokat előre is köszi :)

2016. okt. 2. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Megpróbálhatod a rendszer-visszaállítással régebbi időpontra visszaállítani a gépet vagy az indítási javítást hátha segít.

Azt is megnézheted hogyha az F8 után a VGA mód/low resolution/alacsony felbontás vagy ilyesmire nyomsz akkor jó e.

2016. okt. 2. 13:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Amint írtam, csak az az 5 lehetőség volt, a javításos opció nincs ott, de az alacsony felbontásút megpróbálom szerintem.
2016. okt. 2. 13:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de most nem állt meg a windows logó, hanem feketeképernyő, kurzor, gép újraindul :D
2016. okt. 2. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, akkor ez a rendszer végleg bekakkantott, szóval telepítsd újra.
2016. okt. 2. 14:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát akk az lesz, azért köszi :\
2016. okt. 2. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!