Vettem egy ASUS X540SA-XX048D laptopot, rátették a win10-et, és már többedjére kékhalált kapott, jelenleg is ez a baja. Miért? Miért nem tudom kikapcsolni? Mit kell vele csinálni?
Figyelt kérdés
Hihetetlenül felb.szott, hogy új gép, jó, lehet, hogy nem a legfullosabb; de csak windows 10-zel megy, és még kékhalálozik is. Nem tudom, mit kell csinálni, hogy kikapcsoljon. Vagy nem is fog kikapcsolni így? Már teljesen elkeseredtem, ha lenne a közelben valami magas hely, kidobnám az ablakon.
Előre is köszönöm a segítséget!
2016. júl. 31. 11:07
1/5 szántóvető válasza:
nyomd hosszan a kikapcsológombot.valami xar tört wint raktak rá,az lehet a baja.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most már kikapcsolt! Mindjárt bekapcsolom újra, hátha megy. Csökkentett módban lehet vajon használni?
2016. júl. 31. 11:31
3/5 szántóvető válasza:
ha kékhalálozik akkor ne várj csodát.bár rossz driver is lehet az oka,ez esetben driver törlés majd újratelepítés segíthet tehát megéri csökkentett móddal próbálkozni.de így használni nem tudod,ez inkább diagnosztikai ill hibaelhárítási célokat szolgál.
4/5 A kérdező kommentje:
Bekapcsolt és működik, nincs vele jelenleg semmi gond. Esetleg azt nem tudjátok, hogy a touchpad miért nem működik? Olvastam, hogy az ASUS és a win10 "együttműködésekor" gyakran hibás ez. De miért? Bocsánat a sok kérdésért, de nem nagyin értek a gépekhez, a szerelő pedig épp nem elérhető.
2016. júl. 31. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!