Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ti mennyit fizettek a rendszer...

Kovoliver kérdése:

Ti mennyit fizettek a rendszergazdátoknak?

Figyelt kérdés
Bővült az irodánk, és szeretnék rendszergazdai szolgáltatást kérni, persze árajánlatokat is kértem már, de azért jó lenne tudni minél többet, hogy mennyire érdemes olcsójánoskodni, meg nagyjából mik az átlagos díjak ilyen szolgáltatás esetén.

#rendszergazda #rendszergazda árak
2016. okt. 5. 20:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ti mennyit fizettek a rendszergazdátoknak?

Erre a kérdésre egyébként senki nem válaszolt.

"és szeretnék rendszergazdai szolgáltatást kérni"

Innentől kezdve egyértelmű, hogy külsős céget szeretnék megbízni.

Ehelyett meg itt veszekedtek.

2016. okt. 6. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Dehogyisnem, én például válaszoltam a kérdésre, hiszen nekem ezek a dolgok a munkakörömbe tartoznak! Tiszteletben tartom a munkahely adatait, stb.

Úgyis felfoghatod, hogy ez csupán emberfüggő! Én például lelkiismeretes vagyok, de az emberek 97%-a nem ilyen!

Jaaa és ebben az évben nem is vettem még ki szabadságot, meg hálistennek beteg sem voltam... :-) ...és nem vagyok cég! :-)

#9-esnek: vagyis leírtad, hogy Jobs rájött arra, hogy az embereknek nem kell érteniük ahhoz, amit csinálnak... :-) ...vagyis meg lehet velük vetetni egy méregdrága gépet, mert valójában úgy sem tudják, hogy annak az 1/4-dét sem éri... :-) ...az üzleti életben (bár a mindennapi életben is) a látszat a legfontosabb, ezért okádok az emberek zömétől (bár hányás helyett, inkább sajnálom őket), mert amit csinálnak annak jelentős része csak hazugság... :-)

2016. okt. 6. 11:15
 13/15 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszoltam én is, bár igaz, hogy összeget nem írtam. Úgy saccolom, hogy 160-240.000 (nettó) reális lehet feladattól és igényelt tudásszinttől függően. No meg földrajzilag sem mindegy, hogy hol keresed...

#12 - :-) Az, hogy nem voltál beteg, az a szerencséd, engem, mint cégvezetőt ez nem győz meg, mert bármikor lehetsz. Az, hogy nem vettél ki szabadságot, az meg a te hülyeséged, arra ugyanis szükség van, már csak azért is, mert ha kipihennéd magad néha, akkor nem írtad volna le, hogy mit nem írtam Jobs-ról :-) Nem tudom annál jobban megfogalmazni, kérlek olvasd el még egyszer. Amúgy sem értem, milyen méregdrága gépekre gondolsz, én sosem éreztem annak egyik Mac-emet sem, mindig megérte - mivel nincs mit varázsolni vele, gyorsabban, kényelmesebben, több munka pörgött le velük, nem tudom, mi más lehetne a célja ezeknek az eszközöknek... mondom ezt rendszergazdaként.

2016. okt. 6. 23:24
 14/15 anonim ***** válasza:
2 zsák krumplit meg 1 üveg sört hogy ne haljon éhem a gyámoltalanjaaa
2016. okt. 7. 16:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia,

Én pályakezdő vagyok és Pesten dolgozom egy cégnél. Havi nettó 200-at kértem és meg is kaptam++céges laptop és telefon korlátlan használattal.

Igaz nekem mérnökinformatikus diplomám van és CCNA certre készülök.

Ami hozzám tartozik:

- Lokális Linux szerverek üzemeltetése, itt van egy ami nagy rendelkezésre állású.

- Helyi Cisco eszközök üzemeltetése

-Hálózati nyomtatók üzemeltetése és menedzselése

-Felhasználóknak segítségnyújtás, szoftver telepítések stb.

Nyilván én beosztott kolléga vagyok, de szerintem a szolgáltatást nem úszod meg ez alatt. Nem tudom milyen felépétésű a hálózatotok és mekkora tudású emberre van szükségetek. De én inkább egy kolléga felvételét javasolnám amennyiben találtok normális jelentkezőt. Sajnos ma már ez sem egyszerű.

2016. okt. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!