Ti mennyit fizettek a rendszergazdátoknak?
Ti mennyit fizettek a rendszergazdátoknak?
Erre a kérdésre egyébként senki nem válaszolt.
"és szeretnék rendszergazdai szolgáltatást kérni"
Innentől kezdve egyértelmű, hogy külsős céget szeretnék megbízni.
Ehelyett meg itt veszekedtek.
Dehogyisnem, én például válaszoltam a kérdésre, hiszen nekem ezek a dolgok a munkakörömbe tartoznak! Tiszteletben tartom a munkahely adatait, stb.
Úgyis felfoghatod, hogy ez csupán emberfüggő! Én például lelkiismeretes vagyok, de az emberek 97%-a nem ilyen!
Jaaa és ebben az évben nem is vettem még ki szabadságot, meg hálistennek beteg sem voltam... :-) ...és nem vagyok cég! :-)
#9-esnek: vagyis leírtad, hogy Jobs rájött arra, hogy az embereknek nem kell érteniük ahhoz, amit csinálnak... :-) ...vagyis meg lehet velük vetetni egy méregdrága gépet, mert valójában úgy sem tudják, hogy annak az 1/4-dét sem éri... :-) ...az üzleti életben (bár a mindennapi életben is) a látszat a legfontosabb, ezért okádok az emberek zömétől (bár hányás helyett, inkább sajnálom őket), mert amit csinálnak annak jelentős része csak hazugság... :-)
A kérdésre válaszoltam én is, bár igaz, hogy összeget nem írtam. Úgy saccolom, hogy 160-240.000 (nettó) reális lehet feladattól és igényelt tudásszinttől függően. No meg földrajzilag sem mindegy, hogy hol keresed...
#12 - :-) Az, hogy nem voltál beteg, az a szerencséd, engem, mint cégvezetőt ez nem győz meg, mert bármikor lehetsz. Az, hogy nem vettél ki szabadságot, az meg a te hülyeséged, arra ugyanis szükség van, már csak azért is, mert ha kipihennéd magad néha, akkor nem írtad volna le, hogy mit nem írtam Jobs-ról :-) Nem tudom annál jobban megfogalmazni, kérlek olvasd el még egyszer. Amúgy sem értem, milyen méregdrága gépekre gondolsz, én sosem éreztem annak egyik Mac-emet sem, mindig megérte - mivel nincs mit varázsolni vele, gyorsabban, kényelmesebben, több munka pörgött le velük, nem tudom, mi más lehetne a célja ezeknek az eszközöknek... mondom ezt rendszergazdaként.
Szia,
Én pályakezdő vagyok és Pesten dolgozom egy cégnél. Havi nettó 200-at kértem és meg is kaptam++céges laptop és telefon korlátlan használattal.
Igaz nekem mérnökinformatikus diplomám van és CCNA certre készülök.
Ami hozzám tartozik:
- Lokális Linux szerverek üzemeltetése, itt van egy ami nagy rendelkezésre állású.
- Helyi Cisco eszközök üzemeltetése
-Hálózati nyomtatók üzemeltetése és menedzselése
-Felhasználóknak segítségnyújtás, szoftver telepítések stb.
Nyilván én beosztott kolléga vagyok, de szerintem a szolgáltatást nem úszod meg ez alatt. Nem tudom milyen felépétésű a hálózatotok és mekkora tudású emberre van szükségetek. De én inkább egy kolléga felvételét javasolnám amennyiben találtok normális jelentkezőt. Sajnos ma már ez sem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!