Van olyan monitor ami a képaránya 1080p de 2k vagy 4k felbontású?
És ezt a kérdést felejtsük el mert már megvan meg minden már ez a kérdés nem aktuális. Ok?
A kérdés most az hogy melyik márka a megbízhatóbb? LG vagy Samsung? vagy esetleg egyéb márka?
Lesz értelmes kérdésed is ?
Mi az hogy legmegbízhatóbb ? Fejtsd már ki légyszives !
Gondolod hogy valaki meg tudja mondani hogy az egyik 5 évig bírja, a másik meg 6-ig ?
Én szervízben dolgoztam anno, de erre nem tudok válaszolni, mert a kérdés rossz.
Ugyan úgy rossz mint a korábbi kérdésednél.
na mindegy már tegnap megtalálta mit irtam hogy a 16:9 a képarány, és a felbontás 2560x1440
ennyi ezt kellet volna irni hogy van és itt a link itt meg tudod nézni. Érdekes én meg birom csinálni de Ti minthogyha nehéz lenne segíteni. Éljen az emberiség és az összetartás és a segítség! (tisztelet a kivételnek). Nehéz volt keresni? Érdekes nekem nem volt nehéz, nektek meg igen?
Te tényleg nem vagy százas. Már vagy huszadjára írom le neked, hogy kérdezni is tudni kell. Te nem tudsz.
Az kérdezed hogy melyik a megbízhatóbb . Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy. . . .Ah hagyjuk. Úgy sem érted.
De arra van eszed hogy kioktasd a neked segíteni próbálókat, így csinálva magadból komplett idiótát, hiszen bebizonyítod hogy mégis tudod használni a keresőt.
Ha meglátom legközelebb a kérdésedet, töröltetni fogom.
A végére még annyi, hogy igen, itt ez azaz oldal, ahol kérdezni lehet. Szoktam is segíteni mindenkinek, de a hozzád hasonlóktól idegrohamot kapok.
Na pá.
Na jó bocsánatot szeretnék kérni akikkel veszekedtem.
Elírtam, és hibáztam bevallom de a felbontást azt tudom az a 1080p meg az 1440p a képarány meg a 16:9 meg 21:9. És azért keletkezett a veszekedés mert rosszul írtam :(
De a kérdés előtt is nézem meg mikor kérdeztem akkor is néztem. De megtaláltam.
Még egyszer bocsánat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!