Mostanában miért van az hogy egy újonnan kiadott játék főhőse néger?
Itt gondolok a Maffia 3.-ra , Fifa 17 , Battlefield 1 stb stb ...
Nem furcsa ez egy kicsit sem :D?!
Simán kicserélhetnék a textúrákat, mint anno a wolfensteinnél tették a német kiadásban(nem mutathatnak horogkeresztet).
Fehér lesz a főhős és kész. Európában alig van pár néger(főleg itt középen, meg keleten), egyáltalán nem tudunk velük azonosulni
#13: Akkor gondolom, női főhősöket felvonultató játékokkal sem játszol, mert azzal sem tudsz azonosulni.
Én pl. nem is akarok azonosulni egy virtuális figurával sem. Az a karakter csak egy eszköz, hogy rajta keresztül játszhassam a játékot. Hogy fekete férfi, fehér nő, vagy rózsaszín póni, az teljesen hidegen hagy.
Engem nem zavar. Egy fekete játékosnak meg még jól is eshet, hogy reprezentálva van.
Akit ennyire zavar, hogy fehérbőrűként nincs reprezentálva, annak tudom javasolni a csilliónyi egyéb játékot, ahol a főszereplő fehér, ismeretlen bőrszínű, vagy szabadon választható. Vagy kapcsolja be a tévét. Nézzen filmeket, Oscar-gálát, republikánus párti jelölőgyűlést. Esetleg, ha Magyarországon él, menjen ki az utcára, máris reprezentálva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!