Ez a táp elbírna egy i7 3770 et és egy gtx 980 tit?
Figyelt kérdés
Erről lenne szó RS-600-ACAB-M42016. okt. 2. 06:47
1/7 A kérdező kommentje:
Ha nem akkor milyen tápot javasoltok ami jó lenne és stabilan menne vele a gép?
előre is köszönöm!
2016. okt. 2. 06:49
4/7 anonim válasza:
Cooler Masterben nem szoktunk csalódni, de pontosan milyen 980 Ti lenne mellette? Csatlakozók szempontjából. Egyébként elég olcsó táp, a helyedben nem venném.
5/7 anonim válasza:
#4 -et kiegészítem, nem szoktunk csalódni mert tudjuk, hogy rossz és belépőszintet képvisel.
Hosszútávon én sem erőltetném.
6/7 anonim válasza:
Védelem van benne, csak nem éppen a legminőségibb alkatrészekből van, ezért olcsó. Elbírja simán, azzal nincs gond, 600 wattos táp 250-300 wattot csak kierőlködik magából tartósan.
7/7 A kérdező kommentje:
gtx 980 ti msi persze...
A helyzet az hogy most ez a tápom van én is szívesebben bízok a corsair márkában pl
erre szeretnék cserélni ez vinne mindent akkor Corsair CX600 CP-9020048? előre is köszi :)
2016. okt. 2. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!