Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a konfog elbírná a Win...

Ez a konfog elbírná a Win 10-et, vagy maradjon a 8.1?

Figyelt kérdés
[link]

2016. júl. 7. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha a 8.1-et elbírja, akkor a 10-et is elfogja.
2016. júl. 7. 18:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Gond nélkül fut rajta.
2016. júl. 7. 18:15
 3/12 anonim ***** válasza:
ez pontosan milyen? votl egy lenovo g50 lapos nálam ami hasonló paraméterekkel ment viszont mikor a win10 felrakta rá magát egyszerűen nem lehetett többet bootolni és mások is írták hogy ez valami széria hiba lehet bár nem tudom hogy javították-e már a 10-ben azért jó vele vigyázni
2016. júl. 7. 18:46
 4/12 A kérdező kommentje:
DELL Inspiron 3531
2016. júl. 7. 19:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha van egy jól működő 8.1-ed, szerintem felesleges.
2016. júl. 7. 20:08
 6/12 A kérdező kommentje:
1 éve váltottam 8.1-re, semmi gondom nincsen vele, a gépnek sem. Csak azért kérdeztem rá, mert 29-éig ingyenesen tölthetem le, legális úton :)
2016. júl. 7. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne töltsd le. Gondolkozz kicsit, miért is adja "ingyen" a Microsoft a szoftverét... Azért, mert nézi mit csinálsz, és tovább küldi. Googlizz utána.
2016. júl. 7. 21:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Képben vagyok, hogy adatokat gyűjt és továbbít. De szerinted a korábbi oprendszerek nem tették / teszik ugyanezt?
2016. júl. 7. 22:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld ki a 10-et. Én év eleje óta használom és jól működik. A mindenről adatokat küldő funkciókat meg sorban letiltottam, kikapcsoltam.

Ha mégsem jön be, akkor meg még mindig visszatérhetsz a 8.1-hez, most mit veszítesz vele ha kipróbálod? Nem kell ezt túlgondolni...

2016. júl. 8. 07:43
 10/12 anonim ***** válasza:

én is nemrég csináltam ismerősnek gépet jött hozzá a win7. na mondom adok egy próbát neki frissítsük win10-re(bár én tiszta szűz windows-t frissítettem) egy kis problémázás után (a vga drivert újra kellett rakni) egészen beállít a rendszer.én magam win8.1-et használok évek óta és hihetetlen de jó a 10-is, aránylag el lehet benne navigálni és egész jól kezeli az erőforrásokat a legtöbb esetben. sőt az edge az egyetlen böngésző ami nem gyilkolja le azonnal a processzort a 4k-s videóknál(más kodeket használ így a régi i3 ahol 100%-on ment chrome-ba videolejátszásnál az itt 20-30% között mozgott)

nem istenitem a 10-et vannak hibái sokat frissít és azok sokáig tartanak és persze lopja az adatod.de ma már minden adathalászik nem csak ők

2016. júl. 8. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!