Ez a konfog elbírná a Win 10-et, vagy maradjon a 8.1?
Szerintem próbáld ki a 10-et. Én év eleje óta használom és jól működik. A mindenről adatokat küldő funkciókat meg sorban letiltottam, kikapcsoltam.
Ha mégsem jön be, akkor meg még mindig visszatérhetsz a 8.1-hez, most mit veszítesz vele ha kipróbálod? Nem kell ezt túlgondolni...
én is nemrég csináltam ismerősnek gépet jött hozzá a win7. na mondom adok egy próbát neki frissítsük win10-re(bár én tiszta szűz windows-t frissítettem) egy kis problémázás után (a vga drivert újra kellett rakni) egészen beállít a rendszer.én magam win8.1-et használok évek óta és hihetetlen de jó a 10-is, aránylag el lehet benne navigálni és egész jól kezeli az erőforrásokat a legtöbb esetben. sőt az edge az egyetlen böngésző ami nem gyilkolja le azonnal a processzort a 4k-s videóknál(más kodeket használ így a régi i3 ahol 100%-on ment chrome-ba videolejátszásnál az itt 20-30% között mozgott)
nem istenitem a 10-et vannak hibái sokat frissít és azok sokáig tartanak és persze lopja az adatod.de ma már minden adathalászik nem csak ők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!