Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért akar minden éjjel...

Miért akar minden éjjel bekapcsolni a gépem?

Figyelt kérdés
Van amikor arra kelek, hogy világit a jelszós ablak az arcomba.

#szellem #áram #második világ
2016. okt. 2. 01:55
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Két lehetőség van (igazából egy, de ha meghallod a másikat, nagyon elégedett leszel):

--> rossz a számítógéped

--> belebújt a kisördög

2016. okt. 2. 03:38
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Nincs bekapcsolva az USB Wake Up? Próbáld ki, hogy kikapcsolod, megmozdítod az egeret, és bekapcsol-e. Ha igen, akkor valószínű, hogy ezzel lesz a baj - úgy érzékelheti éjjel hogy megmozdult az egér, és bekapcsol a gép, nekem volt ilyen például. Billentyűzetnél ugyanez lehet. Magától persze nem érzékel billentyűlenyomást, de ha pl. van macska az ráléphet valamelyik billentyűre.

A BIOS/UEFI-n belül tudod kikapcsolni az USB Wake Up (vagy valamilyen hasonló elnevezésű) funkciót, az alaplapod kézikönyvében bennvan hogyan.

2016. okt. 2. 07:47
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Előző vagyok, ez komolyan ezotéria? Fel se merült benned kérdező, hogy a számítógéppel van valami, és nem az ufók/szellemek/gyíkemberek/pumukli szórakoznak a géppel?

Nyomd le a táp hátulján a kapcsolót, garantálom, hogy az addig úgy marad, amíg újra vissza nem kapcsolod.

#ezérttartittezazország

2016. okt. 2. 07:55
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
szerintem a kormány akar kémkedni utánad.
2016. okt. 2. 08:24
 5/8 anonim válasza:
15%
Túl sok benne az adrenalin,nem bír elaludni.Nem kéne annyi sok kávét önteni rá.
2016. okt. 2. 10:54
 6/8 anonim válasza:
48%
Isten küldött hozzád egy angyalt! Kémkedni utánad! Már jelentette is, hogy kamu, hogy nem szoktál aludni! Ha meg mégsem, akkor csak a te szolgád egyike lehetett a megszálló. Űzd ki, és büntesd meg. Ha ez sem jön be, akkor viszont baj van. A varázslók, tényleg tudnak varázsolni, és elért az egyikük átka, és ha téged elértek, akkor bárkit elérhetnek. Le fognak minden trollt varázsolni a gyik ezo-ról:)
2016. okt. 2. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
A védőangyalod, Béla akar neked üzenni.
2016. okt. 3. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:

A windows 10-nek van ilyen hülye szokása hogy akkor felébreszti a sleep állapotba küldött gépet hogy végrehajtsa a frissítést. Mert akkor használják legritkábban a számítógépet. Én ezért ki szoktam kapcsolni a windows 10-ben a frissítést és csak havonta egyszer kapcsolom be hogy lerendezze a frissítéseit.

De ez számítástechnika kategória.

2016. okt. 3. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!