Ha CSGO-Ban 1. Nova1/1. Nova2/2. nova3/+En gold nova master akkor hany meccsutan dob fel? Mert mondtak hogy nehezbb lesz rankot lepni de most van 5 gyozelmem sorba
Figyelt kérdés
2016. okt. 1. 22:55
1/9 anonim 

válasza:

fogjátok már fel, hogy élő pontrendszer van, ha van a meccseken 5-6 MVP-d (csillagod) és a KDR (kill death ratio) is megvan 1.00 vagy több akkor nagy eséllyel 3 nyert után feldob :) de nyilván mivel itt te vagy a legerösebb, igy az enemybe is nálad 1-2 rangal gyengébbeket dob, igy ha te lövöd öket, akkor kevés ÉLŐ pontot kapsz, ellenben ha téged lelőnek sok ÉLŐ pontot vesztesz... pl ha jönnél velem egyet (global elitbe) akkor erösebbeket dobna, ergo ha lönéd öket lehet 1 nyert meccs utan is feldobna :) remélem érted..
2/9 A kérdező kommentje:
Ertem.Köszönöm a választ..Csak arravoltam kivancsi hogy igyKb hany meccs mert azt tudom ha engem lonek akkor nagyobb esely van hogy oket feldobja csak nekem mit kell tennem hogy engem dobjon feljebb minevel en rendesen lovom oket
2016. okt. 1. 23:11
3/9 anonim 

válasza:

hat leginkabb nagyobb ranguakkal, nem kisebekkel kéne játszanod és igen lőni öket, meg sok MVP t szerezni :) de igyis felfog dobni még pár meccs után
4/9 A kérdező kommentje:
Koszi azert jatszok kisebbekel most mert vannak ahverjaim akik full kala csapatba akarnak lenni de addig nem akarnak velem jatszani amig nem vagyok kala( Hulye logika)
2016. okt. 1. 23:14
5/9 anonim 

válasza:

ha akarjátok megyek egyet veletek, van kisebb accom bár azis sas szerintem ugy tobb eselyetek van a rankupra :D
6/9 anonim 

válasza:

szívesen derankolom magamat hogy szívjam a pisisek vérét :D
7/9 A kérdező kommentje:
Leirod a Neved?bejelollek akkor
2016. okt. 9. 23:54
9/9 A kérdező kommentje:
Be tudnal jelolni? Kapocsi09 vagy ed a felhasznalo nevem
2016. okt. 20. 22:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!