Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet rávenni egy windows...

Hogy lehet rávenni egy windows phonet higy kezelje az apk fájlokat?

Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, ahogy a traktort, hogy menjen biciklibelsővel.
2016. szept. 28. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Már sehogy, kivették belőle ezt a támogatást. Egyébként is csak valamelyik preview verzióban volt benne (project Astoria néven), stabilban sohasem, ha jól tudom. Szóval ha esetleg sikerül is arra downgradelned valahogy, ne várd, hogy stabilan fognak futni az Android alkalmazások WP-n.
2016. szept. 28. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:
qemuval és android emuval. "picit" lassú lesz, dehát ilyen az élet.
2016. szept. 28. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, ahogy az asztali Windows-t hogy natív Linux programokat futtasson. SEHOGY. Add el a futottak még kategóriás Windows vackodat és vegyél egy Androidot.
2016. szept. 28. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem ha elég szépen kéred megcsinálja, vagy adj neki ékszereket
2016. szept. 28. 20:13
 6/6 Alex Fly ***** válasza:

@4: ha ez olyan egyszerű lenne...

Én a Win10-ben szépen elindítottam a bash-t, apt-vel lekaptam az mc-t, elindítottam és tökéletesen műxik. Szóval desktop W10-en nem gond a Linux programok futtatása...

2016. szept. 29. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!