Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » NCore-ról hány hit'n'runolt...

NCore-ról hány hit'n'runolt hónap után tiltanak ki?

Figyelt kérdés

2016. szept. 21. 18:31
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Köszi a normális választ! Épp most néztem és nekem ez a 4. hit'n runos hónapom, most kaptam meg a 15 napos letöltésmegvonást. (de az a fura, hogy ugyanúgy tudok letölteni ahogy eddig)

A továbbiakról csak azt irta, hogy ha a következő hónapban is túllépem akkor végleges letöltésmegvonásban részesülök. Kitiltásról egy szó sem volt, mondjuk az örök megvonással kb egyenértékű.

2016. nov. 1. 10:15
 12/16 anonim válasza:
100%

Nem tudom miért de nekem továbbra is engedi a letöltést. Előtte az 5 napos megvonásnál is tudtam végig tölteni.

Pedig gondolom nem lelkiismereti kérdésekre bízták a 15 napos megvonás betartását..

2016. nov. 1. 10:18
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

Egyszer belecsúszol, lehet kétszer is ha nem figyelsz. De hogy lehet negyedjére is büntetést kapni ugyanazért? Az a szabály hogy 2-6 HÉT alatt összesen 48 órányit seedelj, vagy 1-es arányig (amelyik hamarabb teljesül).

Ha nem is ülsz órákat a gép előtt, csak ott hagynád a klienset futni magának, hogy menjen a seed idő vele. Még mindig olcsóbban jön ki az hogy szabadon letölthetsz bármit korlátlan mennyiségben ingyen, és csak arra figyelsz hogy nem tiltanak ki és nem zsarolnak meg azzal hogy fizetés után folytathatod.

2016. nov. 1. 10:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Én is ugyanúgy tudok letölteni "letöltésmegvonás" alatt is... fura :))
2016. nov. 2. 15:47
 15/16 anonim válasza:
100%

Láttam értéktelen, fölényeskedő hozzászólásokat, és jóhiszemű, törekvéseket a kérdés megválaszolására, én sem találtam az ncore-on a választ, ugyanis eléggé el van rejtve:

Wiki / ratio-free rendszer ismertető (középen legfelül) / szakkciók (az oldal alján)

ezt írja:

"Azon felhasználók, akiknek a hónap utolsó napján több hit'n'run-olt torrentjük van, mint amennyit a rangjuk megenged, a következő hónap első napjától letöltés megvonásban részesülnek. A hónap utolsó napján csak a 14 napnál régebben letöltött torrentek kerülnek ellenőrzésre. Amit kevesebb, mint 14 napja töltöttél le, azt a következő hónap végén ellenőrizzük.

A hónap zárása mindig a következő hónap kezdete előtt 2–3 órával történik, ezért mindenki figyeljen arra, hogy ne az utolsó órákra hagyja a seedkötelezett torrentjei visszatöltését!

1 – 3. alkalom:

3 nap letöltés megvonás

4 – 5. alkalom:

15 nap letöltés megvonás

6. alkalom és utána:

30 nap letöltés megvonás

A fent leírtakon kívül a legrosszabb 1% határozatlan idejű letöltés megvonásban részesül.

A szankció letelte után ismét elérhetővé válik a letöltés.

A büntetés kiváltható Prémium előfizetéssel, így nem kell napokat várnod az ismételt letöltéshez. A megfelelő csomagokkal felezhető, illetve nullázható a hit'n'run-olt hónapok száma."

Másik említése a szankcionálásnak a:

Wiki / Gy.i.k. / Hónap eleji megvonások

elérési útvonalon van, (kicsit summázva) így szól:

"Az elmúlt időszakban letöltött torrentjeidre nem teljesítetted az előírt seedkötelezettséget, meghaladtad a rangodnak megengedhető hit'n'run torrentek számát.

A havonta elkövethető hit'n'runok száma rangonként:

Rangok

Max. HnR száma

Felhasználó

5 torrent havonta

Tag

10 torrent havonta

Elite és felette

korlátlan

A fent leírtakon kívül hónap végén is aktív prémium előfizetéssel rendelkező felhasználóinknak - rangtól függetlenül - az aktuális hónapban korlátlan HnR lehetőség áll rendelkezésére."

2017. dec. 12. 02:37
 16/16 anonim válasza:
100%

*bocsánat, a második említése ez a szankciónak:

"Hány megvonásom lehet összesen? Mennyi szabálytalanság után töröl a rendszer?

A jelenlegi szabályozás szerint nem fog törölni a rendszer. Minden hit'n'run-olt hónap a letöltési jog automatikus megvonásával jár, a szankció időtartama pedig az összegyűlt hit'n'run-olt hónapok számától függ.

1 – 3. alkalom:

3 nap letöltés megvonás

4 – 5. alkalom:

15 nap letöltés megvonás

6. alkalom és utána:

30 nap letöltés megvonás

A fent leírtakon kívül a legrosszabb 1% határozatlan idejű letöltés megvonásban részesül."

2017. dec. 12. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!