NCore-ról hány hit'n'runolt hónap után tiltanak ki?
Nyilván nem olyantól kérdezem, aki nem tudja, hanem olyantól, aki tudja...
Szerintem Te is inkább olyan kérdésekre válaszolj, amiknél nem csak kioktatni tudsz.
Azannyát, 3 embernek is megvolt itt a napi győzelemadagja. És nem voltak restek bővített mondatokat írni egyetlen karakter helyett.
Egyébként engem is érdekel, mivel én se találom se a wikiben, se az aktivitás menüben.
A fórumban van rá utalás:
kérdés:
"Sziasztok!
A múlt hónapban sajnos megint túl léptem a hit'n'runolható torrentek számát és 15 napos letöltésmegvonásban részesültem. Az lenne a kérdésem hogyha ebben a hónapban a megadott értéken belül maradok akkor az eddigi hit'n'run eltűnik-e vagy már ez az utolsó húzásam a végleges kitiltásig?"
válasz:
"A korábban szerzett HnR hónapok nem évülnek el, így aki most októberre 15 napos megvonást kapott, az a következő eset bekövetkeztekor már végleges megvonásban részesül (végleges megvonás az 5. és ennél több HnR hónap után jár)."
Ez a válasz arra utal, hogy bár kitiltást nem kapsz, de a végleges letöltés-megvonás miatt úgysem tudod használni az oldalt. Ja, de, hát hogyne lehetne: ha fizetsz a prémium tagságért, akkor pénzért visszakapod a letöltési jogot. Tudják ezek hogy kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!